ANGYALOK

ANAEL

NEVE JELENTÉSE: Isten lándzsája/Isten pajzsa

MENNYEI FELADATKÖREI: Kozmikus tűz – bátorság – fejlődés – energia – kiengedni a haragot és az agressziót, hogy befogadhassuk a békét – az alacsonyabb rendű ösztönök transzformációja – felszabadulás a kollektív trauma alól – érvényesülés a világban – tűzkeresztség – határozott cselekvés – szexualitás – uralom – isteni igazságosság – pusztítás az új kezdet érdekében.
Múlt feldolgozásában , traumák leküzdésében segít, karmák oldása, igazságosság, energia, bátorság
ELŐRELENDÍTI/ELŐIDÉZI: felszabadítás, igazságosság, fejlődés, energiák
LEBONTJA: traumák, magány, sokk .

TERMÉSZETI ERŐ: levegő.

KRISTÁLYOK ÉS DRÁGAKÖVEK: hegyikristály, rózsakvarc /elemésztő tüzével képes felégetni a múlt összes szemetét.

Anael arkangyal szét szeretné oszlatni a tudatunkban felhalmozódó kollektív sokkokat és traumákat, hogy elbocsáthasson bennünket az agresszió, a félelem és az erőszak körforgásából. A gyökér csakrában és a második, ún. napfonat csakrában oldja fel a karmát. Anael arkangyal az emberi tudatot a saját ösztönei és szenvedélyei felé irányítja és felfedi előttünk, hogy mit is tehet velünk az életenergiánk, ha nem sikerül konstruktív irányba helyeznünk.
Meditációs gondolat
Kitárom magam a megtisztulás lelki útja előtt, elnyerem a tűzkeresztséget és a magam felsőbb mesteri létemmé válok. Az igazság az én oltalmazóm. A világmindenség elkészítette mindazt a számomra, ami az élethez szükséges.

ARIEL

Ariel arkangyal /jómód ,bátorság szárnyalás /

Ariel szoros kapcsolatban áll az isteni mágiával, vagyis a legfelsőbb akarat azonnali kinyilvánításával. Abban segít, hogy bevonzzuk az életünkbe a küldetésünkhöz szükséges támogatást. Tudnunk kell, hogy ebben a világban normális és „fény természetű” a csodák előfordulása.  Ha rózsakvarcot viselünk vagy tartunk a kezünkben, szívünk még jobban kitárul csodálatos szeretete előtt. Kérjünk tőle bármit, és annak megfelelően fog vezetni bennünket.
FELADATKÖREI a természet egészségének és harmóniájának biztosítása. Segít kapcsolatba és harmóniába lépni minden isteni teremtménnyel, ráirányítja az emberek szemét a természet szépségeire és szeszélyeire.
Amikor úgy érzed, hogy kevés eszköz áll rendelkezésedre életed feladatainak megoldására. Ariel az újítás és feltalálók energiáját hozza el neked szükség esetén. Megtanítja hogy azt használjuk (újrahasznosítsuk), ami éppen rendelkezésünkre áll, anélkül hogy több dologra lenne szükségünk.
ELŐRELENDÍTI/ELŐIDÉZI: ambíció, könyörület, védelmezés, határozottság, igazságosság, őszinteség, innováció, teljesség, motiváció bizalom, elevenség.
LEBONTJA: csalás, irigység, reménytelenség, kibúvók, tehetetlenség és hiány.
Miben segíthet?

– Jósló varázslatok
– Környezetvédelem, ezen belül főként a vizek és lakóik védelme
– Kinyilvánítás
– Vadon élő állatok, halak és madarak gyógyítása és védelme

 

AZRAEL

Azrael –mennyei üdvözlet ,tanácsadás ,vigasz

NEVE JELENTÉSE: “Isten segítsége”.

VÉDNÖKSÉGÉBEN LÉVŐ ÜGYEK: Halál és a haldoklók angyala, gondozók, temetkezési vállalkozók, gyásztanácsadók, ravatalozók igazgatói; vigyáz a gyászolókra és óvja lépteiket az elengedés folyamatában , segítségül jön, amikor halálfélelmünkkel vagy az ismeretlentől való félelmünkkel kell szembesüljünk. Azért jön el, hogy megnyugtassa azokat, akik nem tudják, hogy mi várja őket odaát, pár jó tanáccsal lát el, hogy mi várhat rád a lelkek világában. Nem kell félni Azraeltől, sőt annak örül a legjobban ha valaki megöleli, mert gyengédséget és szeretetet szeretne árasztani.
ELŐRELENDÍTI/ELŐIDÉZI: bajtársiasság, béke, biztonság.
LEBONTJA: kétségbeesés, gyász, bűntudat, reménytelenség, magányosság, megbánás, keserű bánat.

CHAMUEL

Chamuel

 Chamuel-Pályamódosítás -BÉKESSÉG -SZERETŐ

NEVE JELENTÉSE:”Ő, aki látja Istent” Nyugodtan támaszkodhatunk tisztánlátó képességére, amikor tárgyakat, helyzeteket vagy embereket keresünk. Híres arról, hogy segít meglelnünk a célunknak és a szenvedélyeinknek leginkább megfelelő hivatást. A karrierünkben gyakran fordulhatunk hozzá tanácsért.”A béke forrása: emlékezni arra, hogy nincs más, csak a szeretet.””Segítek szellemi szinten megélned kapcsolatodat a lélektársaddal.”

VÉDNÖKSÉGÉBEN LÉVŐ ÜGYEK: szakácsok és séfek, sürgősségi ellátásban dolgozók, környezetvédők, földművesek, fitneszedzők, erdészek, kertészek, vadászok és gyűjtők, természetes gyógymóddal foglalkozók, kültéri túlélőcsapat tagok, filantropikusok, természetvédők és rezervatóriumi dolgozók, harcosok.

MENNYEI FELADATKÖREI: Finom természetű angyal, aki a természetben lévő egyensúly és rend megtartásáért felel. Segít az emberek Földbolygóval való kapcsolatának ápolásában és jobb megértésében.: Mikor saját magadért és az általad igaznak tartott ügyekért kell kiállj.

ELŐRELENDÍTI/ELŐIDÉZI: egyensúly tisztaság, kegyelem, empátia, harmónia, szerénység, tolerancia.
LEBONTJA: idegesség, apátia, hisztéria, egyenlőtlenségek, pánik.

Danael

Danael

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Daniel

Daniel

VÉDNÖKSÉGÉBEN LÉVŐ ÜGYEK: házastársak, párok, betegek, öregek

MENNYEI FELADATKÖREI: Az angyalok karának vezetője, a házasság és a távozó lelkek megkönnyítésének az angyala.
Hited erősítésekor, szíved megnyitásakor, utolsó hátra lévő napjaidban – megkönnyíti a lelked távozását, szerelemhez és házassághoz kapcsolódóan találkozhatsz még vele.

ELŐRELENDÍTI/ELŐIDÉZI: hit, szeretet, viccesség, boldogság, kapcsolatok, szerelem

LEBONTJA: aggodalom, ragaszkodás, bizalmatlanság, gyűlölet, csalódás,

 

Szólítsd Daniel arkangyalt, ha szerelemben kérsz tanácsot tőle, vagy házasságodhoz.

 

GÁBRIEL

Gabriel

GABRIEL-TÁPLÁLÁS,ÖRÖM TELI ÍRÁS,VEZETÉS

NEVE JELENTÉSE“Isten az én erőm”

VÉDNÖKSÉGÉBEN LÉVŐ ÜGYEK: színészek, bloggerek, számítógépes szakemberek, vállalkozók, újságírók, életvezetési tanácsadók motiváló szónokok, filozófusok, fizikusok, költők, szakrális földrajztudók, teológusok, írók.

MENNYEI FELADATKÖREI: Gábriel a közvetítő ember és Isten között. Az összes üzenetközvetítő lény vezetője.
Mikor megkérdőjelezed a helyed az isteni tervben, és szeretnéd tudatosan alakítani azt, hogy betölthesd az életfeladatod.

 

ELŐRELENDÍTI/ELŐIDÉZI: felfedezések, lelkesedés, inspiráció, öröm, motiváció, türelem, tulajdon, tilalom.
LEBONTJA: zaklatottság, unalom, elégedettség, frusztráció, álmatlanság.

Miben segíthet:-médiafeladatok-a fogamzás és a termékenység elérése -gyermekek örökbefogadása -művészi és a művészetekkel rokonítható tervek megvalósítása -újságírás és írás

Ő tudatja a gyermekre vágyó szülőkkel a várható fogamzás örömhírét, vagy támogatja őket az örökbefogadási folyamat lebonyolításában. Gábriel ad erőt és bátorságot a nőknek ahhoz, hogy felvállalják az anyaság bizonytalan kimenetelű terheit, és a sors vaksága ellenére igyekezzenek a gyermekeik számára a lehető legkedvezőbb körülményeket biztosítani.

 

HÁNIEL

Haniel

NEVE JELENTÉSE: Isten áldása.

Haniel /holdfázisok ,érzékenység szenvedély /
“Figyeld meg a hold hatását energiádra és megnyilatkozásaidra, és kovácsolj belőle tőkét.”„A telihold tökéletes idő arra, hogy elengedj mindent, amivel végeztél, újholdkor a vágyaid és az elhatározásaid megvalósítására összpontosíts, a holdtölte előestéje pedig kiváló a gyógyításra, és hogy új energiával töltsd fel gyógyító eszközeidet, például a kristályokat vagy olajakat. Szánj rá időt, és a holdfázisok tükrében figyeld meg, milyen érzések keletkeznek benned. Amikor feltárod a hold kapcsolatát az életerőddel és a hangulataiddal, szorosabb szálák fűznek majd isteni varázserejéhez.”Hániel aurája kékes fehér, mint a telihold ragyogása. A hozzá társított kristály a holdkő, amelynek varázslatos, tápláló energiát tulajdonítanak.

Haniel energiája erősebbé tesz, tisztáz dolgokat, és kiegyenlíti az energiákat.Támogat minket, hogy egyenesen, következetesen és őszintén járhassunk utunkat. A mardosó kétség és a “nem érek semmit” érzése eltűnik, és sikerül elfogadnunk a kihívásokat és környezetünket, megnyílni a külvilág számára. Az embernek kedve támad tenni valamit, dolgozni. Megfogalmazni az igazságot, és annak megfelelően cselekedni.

VÉDNÖKSÉGÉBEN LÉVŐ ÜGYEK: asztrológia, asztronómia, önkéntesség, papság, diplomaták, gyógyítók, intuitívek, fénymunkások, segélyszervezetek

MENNYEI FELADATKÖREI: Haniel Isten szeretetének és áldásának hordozója. Gyógyulást és segítséget nyújt a beteg lelkeknek.Mikor nem tartod magad méltónak Isten jóságára és destruktív érzelmekbe merülsz bele. Haniel ilyenkor segít megnyugtatni a lelket, megkönnyíteni az elmét, áldást hoz és a megbocsátás üzeneteit.

ELŐRELENDÍTI/ELŐIDÉZI: együttérzés, higgadtság, figyelem, diszkréció, finomság, szeretet, önimádat, önbecsülés.

LEBONTJA: depresszió, kétségbeesettség, kételyek, bűntudat, önrombolás, haszontalanság, értéktelenség.

Meditációs gondolat
Békét kérek a magam és a többiek számára.Megismerést kérek a magam és a többiek számára.
Védelmet kérek a magam és a többiek számára.A világmindenség része vagyok, a világmindenség az én részem.