BABBA BOLDOGASSZONY – ÖNMAGUNKBA VETETT HIT FÉNYLÉNYE

babba boldogasszony

BABBA BOLDOGASSZONY Jellemző energiái az őszinteség, Rend és az elfogadás.

Elsődleges feladat:  Az ÖNMAGUNKBA VETETT HIT (mint erő) alapelveinek, konstrukciójának a megalkotása. Majd az erő kialakulásának folyamatában történő fázisok támogatása , egyfajta segítségnyújtás

1.a tudatos elfogadásához
2.a cselekvés általi valóra váltáshoz
3.megerősítés a beteljesüléshez.
4.a türelmes kitartás, kivárás támogatásához.

( gondolatok, érzések, sugallatok, víziók, élethelyzetek, stb segítségével)

BABBA BOLDOGASSZONY erősíti az önmagunk iránti hűséget, de ezt teheti úgy is, hogy elénk tárja az önmagunk elárulásának keserű és fájó tényezőit. Szembesít velük. A NAP által táplálja a kreativitást a fény energia, mint hordozó által és az öröm, az élvezetek a művészetek, főleg a zene segítségével.

Olyan élet feladatok támogat, mint a családi élet, gyerekek, aktív emlékek végtelen áramlásának kialakítása, tudatosság változtatása. Ezen élet feladatokhoz, ad szükségszerű megoldásokat az érzelmi energiák generálásával és az érzelmi felelősség beindításával, illetve ha nincs, akkor a megteremtésével.
Korrigálja a szellemi látással kapcsolatos tényezőket, vagy figyelmeztet annak hiányára, elvesztésére.
A BABBA BOLDOGASSZONY fénylénye azzal a feladattal született meg az emberiség számára , hogy egyesítse bennünk a négy elemet, összhangot teremtsen az önmagunkba vetett hit a szellemi látás és a kreativitás között, úgy hogy ez minden emberben a saját önvalójának megfelelően működjön.

BENNED IS MEGTEREMTI EZT AZ ÖSSZHANGOT HA FÓKUSZÁLSZ A RAJZRA ÉS MEGKÖSZÖNÖD A FÉNYLÉNYNEK, HOGY EZT MEGVALÓSÍTJA BENNED.
Naponta többször is használhatod, és figyeld az élet történéseit változásait.

Szeretettel ajánlom mindenkinek aki valamilyen formában embereknek nyújt fizikai. de főleg spirituális segítséget, mert néhány másodperc alatt is erőteljes, pozitív hatást tud kiváltani, akár valamilyen testi érzet kíséretében is.

Bár valójában minden rajzom fénylénye így működik, csak különböző programokkal energiákkal, feladatokkal, de mindenképp segítségnyújtással.

Ha kíváncsi vagy a többire is : www.sivakeniko.hu

A rajzaim megrendelhetők digitális nyomtatásban, bármilyen méretben (A 6,A 5, A4, A3 de akár kívánság szerinti megadott méretben) különféle keretezési, felfüggesztési lehetőségekkel, vagy csak sima laminálással (megegyezés alapján).Így az ÁR is a megrendeléstől függ.

 

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük