Felismerések 2015, falinaptár

falinaptár2015

falinaptár 14 cmx 40cm

A Tűz fénylényei nagyon erős hatást váltottak ki belőlem. Érzem, ahogy megteremtik maguknak azokat a lehetőségeket, ahol érvényesülni tudnak.Így, hagytam magam “rábeszélni” egy naptár megalkotására,

Megszületett !

Minden rajz egy hónapot képvisel. Minden rajz egy lélekportré. A hónapok, külön oldalra vannak nyomtatva, így a hónap elteltével, egy kis kreativitással képeket lehet belőlük készíteni.

Ára 3000 Ft.

MOST KARÁCSONYI AKCIÓBAN CSAK

2500 Ft.

(nagyobb mennyiség esetén, 2000 Ft)

info és megrendelés:

enikosivak@gmail.com

+3630/7244443

 

 

 

naptar

A rajzok, mint fénylények, minden hónapban segítséget nyújtanak majd a hétköznapi életben. Különleges energiájukkal, finom rezgésekkel, az élet energiát, a teremtő energiát, kreativitást, pozitív cselekvési szándékokat, támogatják, de az öngyógyítást beindító programjaikkal az egészsége is hatással lesznek. Ha még tudatosan is kéred a segítségüket, (legyen az egészségügyi, élethelyzetbeli probléma megoldása, vagy célok elérése, változások beindítása stb.),akkor, egy kis ráhangolódással, meditatív, belső figyelemmel, kommunikációval, még hatékonyabbak lesznek. Aztán nem marad más hátra mint figyelni a történéseket, esetleg reagálni az impulzusokra, amik érkezhetnek gondolatok, érzések, emberek de bármilyen más formában is.

2 thoughts on “Felismerések 2015, falinaptár

  1. Domokos Edit

    Enikő! Készül 2016-os naptár is? Érdekelne! Több barátom is van, rákos betegek, egyéb problémák és úgy szeretnék segíteni nekik! Szeretnék veled kapcsolatba lépni!!!

  2. Sivák Enikő Post author

    Sajnos nincs 2016 os naptár,mert nem volt rá időm és olyan nagy mértékben igény sem.Viszont ha ajándékozni szeretnél valamit a rajzaimmal, akkor ajánlom a poháralátéteket,amiket a blogomban megtalálsz.A kapcsolatteremtés pedig egyszerű, a tel. számom 0630/7244443 ,vagy az email címemet is megtalálod itt a honlapomon a bemutatkozás részben

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük