FIGYELEM-CSAPDA

A mai napon egy ilyen levelet kaptam…

Kérlek olvasd el , mert szívszorító! Beteg kisbaba kér segítség , NEM PÉNZT ! ! ! Drága Barátaim! Elnézést mindenkitől , ha levelemmeel zavarok , de úgy gondoltam ezt kötelességünk megtenni , ha már másként nem segíthetünk. “Beteg kisbaba kéri a segítséget ! ! ! Kérlek benneteket , hogy küldjétek tovább ! Ha kitörlöd neked nincs szíved. ” Én egy 29 éves apuka vagyok. Nekem és a feleségemnek gyönyörű életünk volt. Hála Istennek van egy gyermekünk is! Nemrég az orvosok daganatot fedeztek fel a kicsi agyában és
testében. Az egyetlen út , hogy megmentsük : a műtét . Sajnos nincs elég pénzünk rá. Az AOL és a ZDNET beleegyezett , hogy segít nekünk . Az egyetlen út , hogy segítsenek az , hogy elküldöm NEKED ezt az e-mailt és TE tovább küldöd . Az AOL nyomon követi EZT a levelet és számolja , hogy hány ember kapta meg . Minden ember , aki megnyitja ezt az e-mailt és tovább küldi emberenként 32,-ft-ot szerez nekünk ! Kérlek segítsetek ! ! ! Köszönjük ! ! ! Maroti Szabolcs 8200 Veszprém Móricz Zs.u.3……………………………. ” Kérlek , tedd meg – tegyük meg mi is ! ! ! Küldd el az összes ismerősödnek , én a tőlem telhetőt megtettem , tedd meg TE is , hogy tovább küldöd !..
HanielÉn egy kicsit szellemi szinten utána jártam ennek a dolognak.Nagyon nagy bajban van mindenki,aki megkapta ezt az írást.A sötét oldal műve ez.A lényege, hogy amikor elolvasod, abban a pillanatban a benned lévő szeretet energia átíródik félelem energiává és ezáltal leblokkolódik az aurád és a fizikai energiád. Egyszóval a sőtét oldal fogságába kerülsz és beindul a megbetegedésed, pusztulásod, Megreked az életed. De az is lehet  ,hogy ez a folyamat már beindult és ezért talált meg téged ez a levél.Tehát ha vissza szeretnéd fordítani ezt a folyamatot,és nem szeretnéd bajba juttatni azokat,akiknek elküldted már a levelet, kérlek küldd el ezt a levelet is, mert tudnod kell,hogy 86% BAN IS KÁROSÍTHATJA MINDENKINEK AZ EGÉSZSÉGÉT, ÉS 98% BEFOLYÁSOLHATJA MINDENKINEK AZ ÉLETÉT…NEGATÍV IRÁNYBAN. CSATOLOK ÉGY FÉNYLÉNYT-HÁNIEL ARKANGYALT. HOGYHA RÁ TESZED A KEZED,  AKÁR A KÉPERNYŐN KERESZTÜL IS, ÉS KÉRED,HOGY A FÉLELEM ENERGIÁT ALAKÍTSA SZERETET ENERGIÁVÁ, AKKOR SZERENCSÉD VAN, MERT ÍGY A GONOSZ NEM ÉRTE EL A CÉLJÁT. ÉS TERMÉSZETESEN AZONNAL TÖRÖLD KI .HÁNIEL GYÓGYÍTÓ EREJÉT PEDIG BÁRMIKOR HASZNÁLHATOD.
vÉGTELEN KÖSZÖNETTEL TAZROZOM ANNAK,AKI ELKÜLDTE EZT A LEVELET nekem,,Mert sok ilyet kaptam már, és mindig kitöröltem, de ma ráébredtem arra, hogy végre nyíltan fel kell vállaljam azt, hogy én másképp is megtudom látni a dolgokat és sorsfeladatom, hogy VÉDELMEZZEM AZ EMBEREKET.

Ez az üzenetem,csak néhány napig lesz olvasható,mert én is ki fogom törölni.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük