Újdonságok

A rajzom a gyakorlatban

A BŐSÉGET SEGÍTŐ NÉVJEGYKÁRTYÁM a legmegfelelőbb helyen, a pénztárgép mellett.
Honnan ered? A VÁLTOZÁS c. rajzom alkotóeleme.

Változás
Változás

 

A VÁLTOZÁS fénylénye
A Változás fénylénye a transzformációt különös módon alkalmazza. Egyesíti a gondolatot, mint erőforrást a lélek tervvel az Isteni Renddel és az életáramlatba helyezi.

Feladata felkutatni és kitisztítani a rejtett, vagy még ismeretlen VÁGYAKAT, mint kihívásokat, majd erősíteni azokat. A közönyt erőre változtatja. Feloldja a tudatalattiból feltörő „meséket“ amik után csak sóvárog az ember, de sohasem válnak valóra és csak akadályozzák az életáramlatunkat. Megrekedünk.

Természetesen a kihívásokban nyilvánul meg ez a fénylény.

A Változás fénylényének külön álló része, mint egy végkifejlete a BŐSÉG GÖMBJE, ami a bőség megtestesítője. Főképp a pénzben, jövedelemben karrierben és a munkában nyilvánul meg és fejti ki jótékony hatását.
A Gömb a fénylény domináns része, a BŐSÉG TÉNYEZŐIT A SZELLEM ÁLTAL RÁHANGOLJA A TEREMTÉS MINTÁINAK UJJÁ ÉPÍTÉSÉRE. Mivel a pénzenergia kifejezetten fizikai energia, ezért tudatosan kell vele bánni.Ebben segít ez a GÖMB. Ha problémád van a pénz teremtéssel, akkor először a benned lévő blokkok , félelmek, diszharmonikus gondolatminták korrekciójára talál megoldást. Figyelni kell honnan jön a segítség, egy ember, vagy bármilyen információ, vagy egy tanfolyam, de lehet egy célirányos ötlet,vagy bármi más formában.Hordhatod a pénztárcádban, vagy bárhová kiteheted.Rajtad múlik milyen találékony vagy, csak minél többet legyen a közeledben, de akár naponta is fókuszálhatsz rá,és hagyd, hogy végezze a dolgát,korrigáljon benned amit lehet.

SZIVESEN KÉSZÍTEK NEKED IS  NÉVJEGYKÁRTYÁT , HOGY HATÉKONYABBAN KIFEJTHESSE A HATÁSÁT.!!!

100db….6000 Ft.

info:0630/7244443 , enikosivak@gmail.com

 

Még szintén kedvelheted...

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

öt × 4 =