Újdonságok

BELŐLEM INDUL KI MINDEN, ÉS HOZZÁM TÉR VISSZA

A történet már lehet, hogy 2014 ben elkezdődött, csak akkor én még másképp éltem az életemet. Az utóbbi hónapokban nagyon figyeltem arra, mikor mit teszek, és annak mi a visszhangja-következménye. Csodás érzés, amikor a döntéseim, vágyaim, cselekedeteim által a környezetem hozzám igazodik és nem fordítva, tehát nem leszek a körülmények áldozata.
2018 decemberében elkezdtem rajzolni Viktória barátnőm fénylényét. Ő a Bak jegyében született és ebben a formában is akart megnyilvánulni a fénylénye. Kicsit elveszve éreztem magam rajzolás közben,mert nem volt hozzáillő zene, amit hallgathattam volna rajzolás közben. Azzal vigasztaltam magam, hogy majd megjön. Másnap reggel egy amerikai barátom Paul, egy képet küldött ezzel a szöveggel „….jaaa én sem értem miért pont rád gondoltam, de elküldtem pár embernek aki számít, hogy gazdagodjanak általa „. Ez ám a fantasztikus INTUÍCIÓ. A képen Loreena McKennett volt. Mivel soha sem hallottam még róla, így belevetettem magam a zenéjébe. Néhány dal meghallgatása után kiderült, hogy a Full Circle / Teljes kör/ c. dal, teljesen azonosul a BAK c. rajzommal, hiszen a Bakkal kezdődik és zárul a kör, az év. És a csillagok alatt véget ér sok minden más is és aztán új nap, új lét születik.


Csillagok hulltak mélyen az éjbe
hajnali szirmok, lágy imahangok
Tisztán csengő hangotok hallom
istenetekhez halkan szól

Miközben továbbra is az ő zenéjét hallgattam, a Marco Polo c. dalra a Vízöntő fénylénye került elő, amit még 2018 augusztusában rajzoltam. Ez nem maradhatott ki az áramlásból, hiszen Loreena Mc Kennit is Vízöntő.

https://www.youtube.com/watch?v=ry5Mb7TzPlo

Aztán januárban jött a Farkashold a többi holdállással, úgyhogy nem is csodálkoztam azon, hogy a Réka FÉNYLÉNYE így néz ki…egy FARKAS

…és.hogy Loreena Mc Kennittnek is van ilyen dala The Mummer’s Dance (Dance of wolves).

Tovább szárnyaltam a művésznő többi dalával. Már szinte eggyé váltunk. Így született Katalin JÓLÉT fénylénye a Moon Cradle /Hold bölcső/ c.dalra.

A Sun, Moon And Stars c. dalhoz egy 2014-ben született rajz jelentkezett. Valószínű itt kezdődött minden.

Folyamatosan, körbe -körbe hallgattam az összes Loreena Mc Kennitt dalt, és jött az Intuíció, hogy rajzolnom kell. Megszületett a HÁRFA csodás fénylénye.


Itt akár véget is érhetnének a történések, de amit hónapokon keresztül éltem a rajzok és a zene által , a lelkem mélyén a testem által, ami belőlem kisugárzik, az 2019 március 29-én vissza is tér hozzám.
Ott leszek, és élőben hallhatom a Loreena McKennitt varázslatos dalait a budapesti koncertjén.

Még szintén kedvelheted...

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

18 − 7 =