Sivák Enikő

VAGYOK AKI VAGYOK

E-mail: enikosivak@gmail.com
Tel.: +36307244443

Megszülettem – skorpió lettem Sivák Enikő, 1965 november 4-én, Kassán.

A Kassai P. J. Safárik Egyetem, Eperlyesi Pedagógiai Szakán képzőművészetet és szlovák nyelvet végeztem.
2001-től főképp akvarell és akvarell-pasztellban realizáltam azt, ami éppen megérintett. Így készült el 2004-ben “Lelkünk zenéje” c. kiállításom, melyben

St. Martin /szaxofonos előadóművész/ zenéjéből merítettem.

Az élet viszont örök változás. A nagyon színes akvarell – pasztell rajzaim átalakultak, letisztultak és maradt a ceruza – mintegy varázspálca. S megszülettek a “Fényvivők”. A 22 rajz hatalmas tanítás volt számomra, mert hatalmas szellemlényekként keltek életre a papíron. Kisugárzásuk harmonizáló, fényhozó, gyógyító. Remete Tamás verseivel “Fényvivők” címmel könyv is készült belőlük.

Hihetetlen mélységeket és végtelen magasságokat járok be rajzaimmal az emberi érzelmek, lelki lét sokféle világában. Olykor más dimenziókat is érintek, túl a Világegyetem kapuján.

SPIRITUÁLIS rajzaim által megtudtam magamról, hogy arra születtem, hogy az emberi szemnek láthatatlan VILÁGOT láthatóvá tegyem. Bátorság kell ahhoz, hogy az ember a saját lelkét, saját érzelmeit, másokkal is láttassa. De még nagyobb kihívás, felelősség, és csoda, amikor egy másik ember lélekrészét, érzelmeit belső világát érinthetem, formát adhatok neki a ceruzám által. így születnek a lélekportrék, vagy formálódik képpé a zene, a dalok, a versek, vagy bármi más, ami megszólít, vagy amit én szólítok meg. És lesznek belőlük néha még logók, névjegykártyák, reklámtáblák, szórólapok, képeslapok, de akár kirakatok is.

Az a legfontosabb számomra, hogy a megalkotott munkáim ne csupán szépek legyenek, hanem kisugárzásukkal, energiájukkal átalakítva a negatív rezgéseket pozitív hatást váltsanak ki a környezetükre, az emberre, így lélekemelőkké, gyógyítókká váljanak egy egészségesebb és boldogabb lét megteremtésében.

A LÉLEK LEGFŐBB VÁGYA AZ ÖRÖK FEJLŐDÉS. Tanárból spirituális festőnő lettem, majd ”rajzoló mágussá” váltam, amiben ott van a látó, rajzoló és más képességem, de a sorsom beteljesülése is. Azzá váltam, aki a láthatatlan világot láthatóvá tudja tenni és aki olvas az AKASHAban.
Rajzaim nemcsak szép képek, de gyógyító, intelligens fénylények, tündérek, angyalok, apostolok, szentek, Boldogasszonyok és más ISTENI ESZENCIÁK amik dalok, versek, emberi lélekportrék, de akár mint Fény Tarot kártyák formájában nyilvánulnak meg. Élet feladatom, hogy a spirituális képeim segítségével eljuttassam az emberekhez a MINDENSÉG üzeneteit!

Üdvözöllek a VILÁGOMBAN!

Még szintén kedvelheted...

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

kettő + 8 =