Újdonságok

ELENGEDÉS I-II

ELENGEDÉS I. – ZUHANÁS fénylénye

Zuhanás
Zuhanás

Az elengedés azt jelenti, hogy nem kell foglalkozni azzal, ami nem tőled függ, azért hogy arra koncentrálhass, ami a te feladatod.”
A gond csak az, hogy a tudatos elmében megszokássá vált diszharmonikus gondolat formákkal való azonosulás, mint : – menekülés mindenki és minden elől
– azonosulás a kudarccal
– a spiritualitás elutasítása
– spirituális öngyilkosság(elegem van mindenből)
– a változás elutasítása
– azonosulás az önpusztítással, önkorlátozással, önbüntetéssel
– azonosulás a méltatlansággal (lenyelek mindent a béke kedvéért, csak ne legyen
konfliktus).
– azonosulás az önmagunk elárulásával stb.
alacsony rezgésszinten tart, aminek az a következménye, hogy, a fizikai energia, a teremtő energia, a pénzenergia stb, tehát az egész energetikai rendszerünk csak minimálisan működik, vagy egyáltalán nem. BOLDOGTALANOK VAGYUNK.
Ez egy ördögi kör. Mivel már semmire sem marad energia, így elmarad a változáshoz szükséges DÖNTÉS, mert megreked az ÉLETENERGIA áramlása. Tehát nem tud megszületni az elengedéshez szükséges döntés sem. Sokszor még az is kétes mi az amit el kellene engedi.
Óriási segítséget tud ilyenkor nyújtania az ELENGEDÉS 1. fázisaként a ZUHANÁS fénylénye.
Egy hatalmas spirituális lökéssel kitaszít a megrekedt, rögeszmés, boldogtalanságod fogságából.
Egyfajta ZUHANÁST, elszakadást élsz meg, ami akár fájdalmas is lehet, pont ezért önmagadtól ezt nem tetted volna meg. Zuhanás közben mindent elengedsz, már szinte súlytalan és tehetetlen vagy. A fénylény láttatja veled a saját félelmeidet, és szembesít velük, majd korrigálja ezeket a félelmeket, hogy meg tudj szabadulni tőlük. Sokszor a felismerés is elegendő, hogy beinduljon a változás egy örömtelibb lét reményében. Lehet, hogy több alkalom is kell az elengedéshez, mert ezek nehéz folyamatok, de a ZUHANÁS fénylényét bármikor használhatod.

 

ELENGEDÉS II.- FELSZABADULÁS fénylénye

Felszabadulás
Felszabadulás

„Az elengedés azt jelenti, hogy nem kell foglalkozni azzal, ami nem tőled függ, azért hogy arra koncentrálhass, ami a te feladatod.”
Az ELENGEDÉS 2. fázisa már sokkal inkább megközelíti az elengedés definícióját sőt segítséget is nyújt hozzá.
Itt ugyanis már megszületett az Elengedéshez ( változáshoz) szükséges döntés. Tehát vagy túljutottunk már az 1. fájdalmas fázison, vagy nem is volt rá szükség.
A FELSZABADULÁS fénylénye erősíti benned a spirituális, mentális, érzelmi és fizikai felelősséget főleg önmagaddal szemben. Kaput nyit (elhárítja az akadályokat) a a léleknek az új befogadására a jelen pillanat végtelen lehetőségei által.
Segít az önbecsülés, béke, és az Univerzumbeli REND elfogadásában. De a lényeg, hogy a szeretet legmagasabb rezgésszintjére juttatja a SZELLEMET ( mint forrást) és egyesíti a benned lévő ISTENNEL.
Betölti fénnyel annak a helyét, amit elengedtél. Ez FELSZABADULTSÁGOT ,MEGKÖNNYEBBÜLÉST okoz.

Szeretettel ajánlom mindenkinek aki valamilyen formában embereknek nyújt fizikai. de főleg spirituális segítséget, mert néhány másodperc alatt is erőteljes, pozitív hatást tud kiváltani, akár valamilyen testi érzet kíséretében is.

Bár valójában minden rajzom fénylénye így működik, csak különböző programokkal energiákkal, feladatokkal, de mindenképp segítségnyújtással.

Ha kíváncsi vagy a többire is : www.sivakeniko.hu

A rajzaim megrendelhetők digitális nyomtatásban, bármilyen méretben (A 6,A 5, A4, A3 de akár kívánság szerinti megadott méretben) különféle keretezési, felfüggesztési lehetőségekkel, vagy csak sima laminálással (megegyezés alapján).Így az ÁR is a megrendeléstől függ.

 

Még szintén kedvelheted...

2 hozzászólás

  1. Novella Bramlett says:

    Hello!

  2. Sivák Enikő says:

    Szép napot kívánok Neked.Örülök,hogy itt jártál a honlapomon.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

7 + tizennyolc =