Újdonságok

Életkártyák

Az Élet kártyái egy jobb minőségű Életre hangolnak, természetesen mindig személyre szólóan a jelenlegi állapothoz képest. A beidegződött, rögeszmés negatív gondolkozásmódot, rossz tulajdonságokat ALAKÍTJÁK át POZITÍVVÁ a cél elérése érdekében, az adott témára vonatkozóan (bőség, szerelem, egészség, egyensúly).

Az adott kártya a tudatos, görcsös kontrollt-HITTÉ alakítja át, oly módon, hogy segít felébreszteni bennünk az önmagunkról való gondoskodást, törődést, így emelkedni tud a fizikai és az aurikus rezgésünk. Továbbá a passzívságot-aktivitásra, a sötét energiákat-tisztasággá, a kétséget-bizonyossággá, a függőséget-szabadsággá transzformálja.

Kézrátétellel hozod működésbe a kártyát. Ilyenkor az energia áramlás fizikai-testi érzetet is kiválthat (bizsergés, meleg). Használhatod alátétként is, pohár, tányér… bármi alá. Mindig az veszi át a rezgéseket, amivel a kép kontaktusba kerül.

Bőség

A BŐSÉG a pozitív életlehetőségek megvalósításának áramlása, ami teljessé teszi az életedet. Ha ezt szeretnéd elérni, akkor változtatni kell a megrekedt életenergiákon. Ebben tud segíteni a BŐSÉG életkártyája. Az önös egót-gondoskodássá, a keserűséget-vidámsággá és a gyávaságot-bátorsággá alakítja.

SzerelemSZERELEM életkártyája az eltorzult, tévhitekben rekedt szeretetre van gyógyító hatással, mert az emberek összetévesztik a beteges hatalom és a függőségekben való hitet a szeretettel. Ez a kártya a lélek Isteni gyógyítását erősíti (az Isten viszont benned van, Te magad vagy). A keserűséggel, egóval és a kudarccal való azonosulást őserővé változtatja. A konfliktust, főleg önmagaddal, mások és önmagad megbocsátásává, önmagad szeretetévé alakítja. Ezért szoktuk mondani, hogy a szerelem szárnyakat ad.

egészségAz EGÉSZSÉG a HIT és a harmónia egyesülése. Ezért ez az életkártya a kegyetlenséget-elfogadássá, a gyűlöletet-örömmé, a rögeszmés gondolatokat-tudatossággá alakítja, úgy, hogy tisztítja a DNS és a kromoszómákat. Így szabadítja fel a szépséget és a tisztaságot, amelyek harmóniát, tehát egészséget teremtenek.

Egyensúly

EGYENSÚLY életkártya harmonizálja az Élet elemeit és egyensúlyban tartja őket:

a bőséget, mint eredendő forrást,
a szépséget, mint külső tényezőt,
az egészséget, mint belső tényezőt,
a törődést, gondoskodást, mit a célok eléréséhez szükséges eszközt,
hogy létre hozza a nagy EGÉSZET az ÉLETET, és ráhangolja az életáramlatra.

Amint látható, az egyes kártyák, csak kis részletekben térnek el egymástól, hisz mind az ÉLET részei, csak az élet más aspektusait veszi figyelembe, így téve TELJESSÉ a létünket.

Még szintén kedvelheted...

2 hozzászólás

 1. Muszika says:

  Kedves Enikő!
  Egészen új, nagyon érdekes, és gondolatébresztő amiket olvastam a fentiekben!
  Gratulálok hozzá!
  Engem nagyon érdekelne, hogy a gondoskodásnak, vagy a család törődését, hogyan
  szimbolizálná?
  Kíváncsian várom a válaszát, addig is a legjobbakat, és sok sikert kívánok!
  Muszika

 2. Sivák Enikő says:

  Mindennek el jön az ideje,mindig ott vagyok ahol lennem kell, és azt csinálom, amit tennem kell nemsokára meg fog születni a családnak is a lénye, de addig még van egy kis dolgom más megszületni kívánó lényekkel,mert hisz egy családhoz kell egy jó párkapcsoltat, egy házasság. Megsúghatom,hogy szombaton éppen ezt kezdem rajzolni. Köszönöm a hozzászólást, ez is azt sugallja,hogy minden egy ISTENI TERV szerint halad

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

10 + 1 =