Újdonságok

Felismerések 2015, falinaptár

A Tűz fénylényei nagyon erős hatást váltottak ki belőlem. Érzem, ahogy megteremtik maguknak azokat a lehetőségeket, ahol érvényesülni tudnak.Így, hagytam magam “rábeszélni” egy naptár megalkotására,

Megszületett !

Minden rajz egy hónapot képvisel. Minden rajz egy lélekportré. A hónapok, külön oldalra vannak nyomtatva, így a hónap elteltével, egy kis kreativitással képeket lehet belőlük készíteni.

Ára 3000 Ft.

MOST KARÁCSONYI AKCIÓBAN CSAK

2500 Ft.

(nagyobb mennyiség esetén, 2000 Ft)

info és megrendelés:

enikosivak@gmail.com

+3630/7244443

 

A rajzok, mint fénylények, minden hónapban segítséget nyújtanak majd a hétköznapi életben. Különleges energiájukkal, finom rezgésekkel, az élet energiát, a teremtő energiát, kreativitást, pozitív cselekvési szándékokat, támogatják, de az öngyógyítást beindító programjaikkal az egészsége is hatással lesznek. Ha még tudatosan is kéred a segítségüket, (legyen az egészségügyi, élethelyzetbeli probléma megoldása, vagy célok elérése, változások beindítása stb.),akkor, egy kis ráhangolódással, meditatív, belső figyelemmel, kommunikációval, még hatékonyabbak lesznek. Aztán nem marad más hátra mint figyelni a történéseket, esetleg reagálni az impulzusokra, amik érkezhetnek gondolatok, érzések, emberek de bármilyen más formában is.

Még szintén kedvelheted...

2 hozzászólás

  1. Domokos Edit says:

    Enikő! Készül 2016-os naptár is? Érdekelne! Több barátom is van, rákos betegek, egyéb problémák és úgy szeretnék segíteni nekik! Szeretnék veled kapcsolatba lépni!!!

  2. Sivák Enikő says:

    Sajnos nincs 2016 os naptár,mert nem volt rá időm és olyan nagy mértékben igény sem.Viszont ha ajándékozni szeretnél valamit a rajzaimmal, akkor ajánlom a poháralátéteket,amiket a blogomban megtalálsz.A kapcsolatteremtés pedig egyszerű, a tel. számom 0630/7244443 ,vagy az email címemet is megtalálod itt a honlapomon a bemutatkozás részben

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

húsz − 12 =