Üdvözöllek a FÉNY TAROT-IGAZSÁG kártyáinak birodalmában. Ha már eldöntötted, hogy a változás és az öngyógyítás útjára lépsz, vagy már a spiritualitás útját járod, ha tenni is szeretnél önmagadért, és nem csak a jövendőmondás passzív válaszait várod, akkor

…LÉPJ BE… a kártyák fénylényei segítenek egy boldogabb lét megteremtésében.

A FÉNY TAROT-IGAZSÁG kártyái a jelen pillanat végtelen lehetőségeinek aspektusait képviselik.

A Tarot Nagy Árkánum 22 lapjából állnak /de folyamatosan születik meg a többi fénylény is/.Csak szerkezetileg hasonlítanak a klasszikus tarothoz. Nem jövendő mondásra készültek. Teljesen egyedi spirituális kártyák. A lapok rajzai intelligens energiával működő fénylényeket képviselnek, akik az emberi megértéstől függetlenül nyilvánulnak meg, és önállóan is kifejtik jótékony hatásukat, mihelyt kontaktusba kerülnek veled /érintéssel, látással/.A kisugárzásukkal, energiaszint emeléssel, oldással és az emberi agy által felfoghatatlan különleges rezgésekkel, információkkal segítik öngyógyításunkat.

Hogyan?

VÁLASSZ LAPOT

FÓKUSZÁLJ a kihúzott kártya rajzának középpontjába.

KÖSZÖND MEG az adott fénylény segítségét, így nyilvánítod ki iránta a HITEDET /hiszem, hogy a fénylény által önmagamat

gyógyítom/. Itt kérhetsz segítséget konkrét probléma megoldásához is./

ENGEDD MAGADBA a fénylényt egy mély lélegzettel a koronacsakrádon keresztül, hogy teljes mértékben kifejthesse jótékony hatását.

Addig maradj ebben a varázslatban, amíg jólesik. Érezhetsz bármit….vagy semmit, de tudd, hogy a fénylény mindent meg tett érted.

Tovább a kártya húzáshoz >>>

back

FÉNY TAROT- IGAZSÁG KÁRTYÁK mai szemmel

A tarot önmagában egy évezredek óta beidegződött rendszer. A kártyák grafikai megnyilvánulásai önmagukban, mint szimbólumok nem tudnak semmi többet, nincs plusz energiájuk, csak hétköznapi eszközök, mint a főzéshez a fakanál, vagy a vasaláshoz a vasaló.

A FÉNY TAROT kártyáim a saját rajzaimból készültek, amik köztudottan csodás fénylények, tehát minden rajz saját REND-szerrel, energetikával, és erővel van felruházva, tehát magas rezgésszinten működik. Ezt sugározza magából.

Ha a címből indulunk ki:

… a FÉNY A VÉGTELEN INFORMÁCIÓK HORDOZÓJA.

… a TAROT egy évezredes tudás, ami egy alapot kölcsönöz, támpontot ad az egyes

kártyalapoknak az emberi elme megértését kielégítve.

… az IGAZSÁG pedig nem más, mit a végtelen lehetőségek tárháza.

A kártyalapoknak grafikailag semmi közük sincs a Tarot szimbólumaihoz, mert nem szimbólumokon alapszanak, hanem csodás rajzok, amik információkat hordozó önálló rendszerben működő lények, akikkel az ember képes kontaktust kialakítani, akár a látásán, vagy érintéssel a pórusain keresztül. Ezért abban a pillanatban, amikor ránézel a kártya lapra, azonnal beindul az együttműködés. Ez nem a kártyalapon lévő rajztól függ, hanem a TE megengedő befogadásodtól. Attól kezdve, hogy megtörténik az összehangolódás, az történik aminek történnie kell. Azok az emberek akik, éreznek, látnak, hallanak a lelkükkel, a szellemükkel, és működik az intuíciójuk, azok csodás áramlásokat, testi érzeteket, lelki állapotokat fognak megélni. Ezek az érzések önmagukban is válaszok, és jelzik a kártyalappal való összehangolódás mértékét. A hideg, vagy a ,,semmi,, érzés is válasz, illetve jelzés, hogy nincs kapcsolatod, nem tudsz együttműködni a kártyalappal.

A FÉNY TAROT KÁRTYÁKAT 10 évvel ezelőtt alkottam meg. Már a keletkezésük is egy érdekes történet. Úgy látszik Nekem is kellett 10 év önmegismerés, hogy igazán alkalmassá váljak a kártyák Fénylényeivel való együttműködésre. Most elérkezett a pillanat, ezért elkezdtem megtapasztaltató beszélgetéseket / workshop/ tartani, személyes jelenléttel, de közeljövőben online kapcsolódással is.

A FÉNY TAROT -IGAZSÁG KÁRTYÁK, valódi társaddá, igaz segítőddé, gyógyítóddá tudnak válni, mert önmagadra / a belső lényedre/ tudnak hangolni, de akár energiával is tudják tölteni a fizikai testedet. Mindenképp emelik a rezgésedet, ezzel oldják a feszültségeket. Ettől javul a közérzeted, EGÉSZSÉGESEBB ÉS BOLDOGABB LESZ AZ ÉLETED. Ettől olyan különlegesek és egyediek.

A FÉNY TAROT IGAZSÁG KÁRTYÁKKAL CSODÁS AZ ÉLET !

Sivák Enikő ASHA

0.BOLOND

0. BOLOND.

A Bolond kártyáján egy önmagát ölelő violinkulcs látható, ami a zene a játék kezdetét jelenti. Hasonlít a 8-asra a végtelen jelére. Tehát a végtelen játékot jelképezi.

A Bolond kártya fénylénye a lelkesedést képviseli, ami az önmagunk és másoknak való megbocsátásából és elfogadásából fakad. A játékban lelt öröm felszabadít a félelmek alól. Utat nyit a csodáknak, a hihetetlen és irracionális történéseknek, amik fellendítik az életedet és feltöltenek életenergiával.

Feladata: Atudatos kontroll és bármilyen korlátozó tényezők feloldása,

Erősíti bennünk a sikert, valamiben való részvételt, a bátorságot, az életszeretetet, a lehetőségek befogadását gondolati szinten.

Oldja azokat a blokkokat és programokat, amelyeket a hétköznapi élet bármely területén mint kényszert élünk meg. Kihangsúlyozza azokat a problémákat, amelyeket a bennünk lévő gyermek elfojtása és a magunkra vett tévhitek okoznak. Oldja ezeket a blokkokat és problémákat.

Segít megtalálni és feltárni azt az utat, amely számodra az Isteni terv alapján a legjobb és ahol megtalálod önmagad.

Figyelmeztet a méreganyagok felgyülemlésére mint testi, mint lelki szinten, továbbá a mérgező indulatok, káromkodás, negatív gondolatok, harag, veszekedés, konfliktusok jelenlétére a hétköznapi életünkben, amik eltávolítanak

minket az örömtől és blokkolják a lelkesedést.

Elengedés: Elengedem a kapzsiságot, a múltbéli sérelmeket (főleg lelki szinten), a mások feletti uralkodási hajlamot és olyan múltbéli emlékeket, amelyekbe görcsösen kapaszkodunk.

Megerősítés: A saját utamat járom, önmagam vagyok. Hogyan lehetne még örömtelibb az életem?

1.MÁGUS

I. MÁGUS

A Mágus lapján egy központi fényforrást körülvevő, apró gömbök láthatók, mint egy nap körül a bolygók./A Nibiru és planétái/ A fényforrás, Világokat irányító és koordináló nap, és a bolygók, mint gondolatok, amik arra várnak, hogy realizálódjanak, formát öltsenek, megvalósuljanak. Ő maga a forrás, a szellem, a MAG.

A Mágus a gondolat eredetének a lapja.

Feladata: A pozitív és negatív energiákat gondolatokká, kifejezésekké, elképzelésekké, képekké alakítani

és megteremteni, megvalósítani azokat a teremtés alapelvei szerint.

Erősíti a szeretetteljes megértést, mert ezzel tisztul a lélek. A reménnyel és a kitartással pedig segít megteremteni az emberiség tiszta szellemét, személyre szólóan is. /ami a forrás, vagy másképp a mag/

Segíti a vizuális gondolkodást és kreatív kihívásokat teremt.

Figyelmeztet a tudatos kihívások elutasítására / nem veszem fel az arcomba dobott kesztyűt/ és hárítja azt.

A Mágus lapjához tartoznak az írás, olvasás, tanulás és az észbeli tevékenységekkel kapcsolatos dolgok.

Elengedés: Elengedem a fájdalmaimat, félelmeimet és kétségeimet, tudatos és tudatalatti szinten is.

/Más konkrét dolgot is be lehet helyettesíteni /.Elengedem a tanulással kapcsolatos problémákat /diszlexia, diszgrafia, stb/

Megerősítés: ÉN vagyok. Mi más lehetnék még?

2.FŐPAPNŐ

II. FŐPAPNŐ.

A főpapnő kártyáján egy nő arca látható, illetve inkább a fele, mert a másik fele maszkkal van eltakarva, mögötte az ismeretlennel. Így alkot egységet a realitás arca, ami a valóságot jeleníti meg, és az ismeretlent, vagy akár az irreális valóságot. A középpontban a szív tájékán egy igazgyöngy van a tiszta lélek jelképével.

A Főpapnő fénylénye azintuíciót képviseli, ami a saját lelkünk őszinte, ,,szava,, mint belső hang. Ellentétben az önközpontú egóval, ami a meg szilárdult, beidegződött mintákat követi. Nem hagyja szóhoz jutni a lelket. Bár igazán vezetni az intuíciónk tud.

Feladata: Az élet értelmének tisztán tartása. Gyengédséggel, szeretettel tanítani a lelket, hogy az emberiség tiszta szellemmé- fénnyé válhasson.

Erősíti bennünk az önfenntartást és a szépséget.

Oldja a hiten, megbocsátáson, a női archetípuson és a lélekfázisokon lévő blokkokat, így könnyebben le tudjuk zárni az egyes élethelyzeteket és más minőségben tudunk újakat kezdeni. Segít eloszlatni a vétkesség érzését, az önpusztító gátlásokat és a függőségeket. A szeretet erejével változtat a diszharmonikus gondolatokon.

Szellemi szinten a hit erejét erősítve változtatja a kudarcot sikerré. Esetleg élet lehetőségeket is teremt.

Figyelmeztet arra, hogy fölösleges áldozatokat hozunk, elfojtjuk személyes lelki sérüléseinket, hiányzik a megértés és a szeretet és arra, hogy nem vesszük észre a saját tetteink súlyos következményeit.

Elengedés: Elengedem a keserűséget a kölcsönös függőséget, az ismeretlentől való félelmeket, az önpusztító gondolatokat és a kudarcot, és mindent ami ezzel kapcsolatos.

Megerősítés: Elfogadom a lelkem önzetlen szabadságát. Hogyan erősíthetném még az intuíciómat?

3.CSÁSZÁRNŐ

III. CSÁSZÁRNŐ

A Császárnő kártyája egy gyermekét váró, harmonikus kisugárzású nőt ábrázol. Lila és rózsaszín színekben, mint a termékenység és a szeretet szimbóluma.

A Császárnő a szeretet és a megértés lapja. A meddőségből a termékenységbe vezet.

Feladata: A szeretet gyógyító erejével leállítani a nőiség, női erő tudat alatt történő manipulációját.

Erősíti a gondoskodás, tudatosság és az elfogadás (befogadás) pozitív energiáit. Megnyitja a saját magunk ősi forrásához vezető utat,

és tudatossá teszi a használatát. Fizikai szinten hozzá tartoznak a kreativitással, gyermekekkel és a családdal kapcsolatos dolgok.

Oldja a gyermekekkel kapcsolatos gondozási problémákat, érzelmi és lelki szinten. A családdal kapcsolatban pedig a teherként nehezedő elkötelezettségeket.

Figyelmeztet: A tudatos elme uralmára és hatalmára, amely szemben áll az érzelmeinkkel. Pedig az érzelmeink által teremtünk………..

Elengedés: Elengedem a féltékenységet, az egót, az értelmetlen, nem működő terveket, amelyek nincsenek összhangban az Isteni tervvel és az életfeladatainkkal.

Megerősítés: Harmonikusak az érzelmeim. Jól csak a szívével lát az ember. Hogyan lehetne nekem még ennél is jobb ?

4.CSÁSZÁR

IV. CSÁSZÁR

A Császár egy férfi fejet ábrázol, emberekből álló koronával az Univerzumban. Az emberek azok a lélek eszenciák, amik kívül ragadtak és nem bennünk helyezkednek el. Nem tudnak egyesülni saját felső énünkkel, így csak az egó irányítja őket, ami igencsak megnehezíti az életet.

A Császár fénylénye aFELSŐ Ént, mint irányítót képvisel. olyan értelemben. hogyirányt ad a kitűzött célok elérésének, egy harmonikus életáramlatban. A kívül ragadt lélek eszenciákat beirányítja önmagunk középpontjába, ami ezúttal nem a fejben van, hanem a szívben és a lélekben.

Valójában önmagunkat büntetjük, amikor csak az egóra és az értelemre hagyatkozunk.

Feladata tehát, kitisztítani az önbüntetéssel való azonosulást, hogy megtaláljuk önnön középpontunkat.

Erősíti az életszeretetet és támogat olyan célok felállításában, melyek összhangban vannak az Isteni tervvel, mint lélek eszenciával.

Oldja azokat a programokat, blokkokat, amelyek fejsérülés /agysérülés bevésődés/ által keletkeztek, vagy amelyek blokkolják a teremtő programozást, illetve az eszmék kialakulását. Oldja még a bűntudat, bűn és az ítélkezés által kialakult blokkokat, programokat negatív energiákat, sőt a“megment,, , komplexust is.

A mikor tehetetlenek vagyunk, megrekedtünk a múltban és nem tudunk elindulni az új élet felé, akkor kérjük a Császár segítségét, hogy sugalljon életlehetőségeket, adjon ötleteket az elvégzendő feladatok valóra váltására, a mielőbbi előrelépés érdekében.

Figyelmeztet olyan előző életek jelenlétére, amik gátolnak a jelen megélésében./érdemes ezeket kitisztítani

Elengedés: Elengedem a sóvárgást, a türelmetlenséget és azt, hogy nincs kitartásom.

Megerősítés: Egyesülök felső énemmel és elfogadom az irányítását. Mi lehetek az életáramlatban?

5.FŐPAP

V. FŐPAP

A Főpap kártyája, Ehnatont az ókori egyiptomi fáraót ábrázolja. A köpenye alatt a szíve táján egy kapuból fény áramlik. Ő az Univerzumbeli REND őrzője.

A köpeny a negatív gondolatokat jeleníti meg, ami elfedi a szeretet erejét. A kapuhoz vezető lépcsők a boldogtalanságból, az elfogadás és az önmagunknak való megbocsátás lépéseit szimbolizálják. A kiáradó fény a szeretet energia kiáradását, a fényáramlatot jelenti.

A Főpap fénylényeaz életszeretet lapja, egy szellemi tanító. Emlékeztet arra, hogy a lélek célja a spirituális megvilágosodás.

Feladata: A kitűzött célok elérése a szeretet szálainak a segítségével, a konfliktusok/főleg önmagammal/ megoldása, a célt tévesztett lélek teljessé válása.

Erősíti a cél, az erény, a törődés, tudatosság, megértés, szeretet, a szabadság megadása pozitív rezgéseit,

Oldja a gyűlöletet, a tudatos kontrollt és azokat a blokkokat, amelyek a legfőbb jó befogadását akadályozzák.

Köztük a tér idő energia hibás működését, hogy létre jöjjön a megfelelő időben a megfelelő helyen lenni./ itt és most /

Mivel a Főpap egy szellemi tanító, így támogatja mindazt, ami a tanítással, tanulással, pedagógiai tevékenységgel kapcsolatos, főleg, ha valamilyen cél eléréséhez szükséges.

Figyelmeztet arra, hogy az életünkből hiányzik a gyengédség és a szeretet és hogy nem élünk a jelenben, így előfordul, hogy rosszkor vagyunk rossz helyen / balesetek, sérülések, sikertelenségek,/Felhívja a figyelmedet arra, hogy olyan tevékenységet folytatsz, ami a terhedre van és akadályoz a lelki fejlődésben Amikor megrekedtél egy régi energiarendszerben, segít felismerni a változás időszerűségét.

Támogat a fejlődéshez szükséges tudás megszerzésében és megtalálja azt az irányt, amelyet követned kell.

Elengedés: Elengedem a nyugtalanságot, öngyilkos gondolatokat, / vagy, hogy feladok valamit/, az irigységet, a kudarcot.

Megerősítés: A teljességünk elérése érdekében a teremtés alapelveire támaszkodva elfogadom a tanítást és a tanulást

Hogyan tudnék még többet tanulni és tanítani az életemben?

6.SZERETŐK

VI. SZERETŐK

A SZERETŐK lapja a lángoló szeretet tüzében a női alak a női erőt, a férfi a férfi erőt képviselik, a lángok pedig az őserőt és a változást. Ez a 3 erő működteti az embert és az arányuk határozza meg a nőt és a férfit. A változás a magunk iránti közöny és az önmagunk elöli menekülés megváltoztatásáról szól.

ValójábanaSzeretők fénylénye az önmagunk szeretetének, önzetlen elfogadásánaka lapja, mert aszeretet a bőség által, az élet értelme.

Feladata: A szeretethez való önzetlen hozzáállás tisztítása a tudatalatti elmében és ez által a lélek felszabadítása.

Oldja az egót, mint blokkot és mindent, ami önmagunk ellen irányul: az önbüntetést, szenvedésvágyat, öngyűlöletet, önkárhoztatást, önpusztítást, önközpontúságot, önzést.

Fizikai szinten segítséget nyújt a szexuális kapcsolatok és a nemiség problémáinak megoldásában, bármely erőszak következménye által létrejött lelki sérülések gyógyításában, a megértés és az önszeretet erősítésével.

Érzelmi szinten a bőség utáni vágyat, a sikert, a szabadság érzetét erősíti a gondolatok által.

Figyelmeztet arra, hogy nem szeretjük önmagunkat. kényszerben élünk, tehetetlenek vagyunk, nem tudjuk mi jó nekünk és mi nem, így változtatni sem tudunk magunkon.

Elengedés: Elengedem a közönyt, az irigységet, a kudarcot és a félelmeimet.

Megerősítés: Szeretem magam. Hogyan lehetnék még ennél is boldogabb?

7.DIADALSZEKÉR

VII. DIADALSZEKÉR.

A Diadalszekér lapja olyan, mintha 4 kerék pörögne, így imitálva a haladást. Egy lebegő női alak kezében csillaggal a kitűzött, sikeres cél elérését jelenti. A női alak a lelkesedést és a bőséget, mint élet lehetőségeket szimbolizálja.

A Diadalszekér a siker és a cselekvés lapja. A kudarc állapotából a cselekvés segítségével a sikerig juttat el.

Feladata: A felemelkedés és a cél elérése a vágy és az ambíció /a lélek célja a spirituális megvilágosodás/segítségével, és hajtóerejével.

Erősíti a hitet, a törődést, az elfogadást.

Oldja azt,amikor feladni készülünk valamit, afüggőségeket, amik visszatartanak és a kudarcot, mint blokkot.

Hárítja azokat a negatív programokat, amelyek a tudatalattiból akadályként törnek fel, mint pl. a gyűlölet, erőszak, elutasítás, bosszúvágy, cserbenhagyás, kegyetlenség, irigység, kudarc.

Figyelmeztet: Nem vagy nyitott a jó befogadására, megalázkodsz s így megrekedtél..

Fizikai szinten járművekkel, utazással kapcsolatos célok elérésében tud segíteni, de hasznos tud lenni az irányításban, a szabadság elérésében, az önállósodásban, törődésben és gondoskodásban. Lehet tőle kérni magasabb szinteken csatlakozó energiaformákat, amelyeket a DNS-be és a kromoszómákba épít be.

Elengedés: Elengedek mindent, amit kényszer hatása alatt cselekszem.

Megerősítés. Sikeres vagyok. Elfogadom a csodát. Milyen csodák várnak ma még rám?

8.IGAZSÁG

VIII. IGAZSÁG

Az Igazság kártyáján egy női fej található 2oldalra áramló hajjal, mintha átkarolna 2 forgó színes örvényt. A teljes nézet így 4 örvényt ad ki, 2 női fejjel /alul, felül/. A felső női fej az önmagunkért vállalt felelősséget, az alsó pedig a tapasztalatot jelenti.

Az 1.örvény a tudatos elme hite, a 2. örvény a végtelen mindenség, a 3.a kitartás/mint a szellem ereje/ és a 4. a tudatalatti elme. Ezek mint források táplálják az őszinte-igaz gondolatformákat.

Az Igazság fénylénye a jelen pillanat végtelen lehetőségeinek a lapja.

Feladata: Megteremteni az identikus /egyedi/ személyiségedet a fejlődő józan akarat, a lélek önzetlensége által a mindenség áramlatában.

Oldja a tapasztalatokkal és traumákkal szerzett blokkokat, programokat, negatív energiákat. A felszínre hozza azokat a rejtett fogadalmakat, amik gátolnak az igazság felismerésében.

Segíti a mentális megnyilvánulásokat.

Figyelmeztet arra, hogy hazugságban élsz /magamnak sem engedem meg hogy önmagam legyek/. Figyelmeztet a megértés hiányára, a kiegyensúlyozatlan, bizonytalan életminőségekre és a fösvénységgel való azonosulásra.

Elengedés: Elengedem a fösvénységet, a téveszméket, és a hazugságokat, amik gátolják az életáramlatomat

Megerősítés: Megbocsátok magamnak Hogyan teljesedhetnék ki még jobban a jelen pillanat megélésében?

9.REMETE

IX. REMETE.

A Remete lapján egy önmagába forduló öreg bölcs látható egy tökéletes gömbben, ahol belülről a lélek mélyén egy pici csigavonalból generálódik a fény, de a háttérben van egy nyílás az esetleges menekülést szimbolizálva.

A Remete fénylénye a gondoskodás lapja. Saját lelkünk spirituális gyógyításának, önmagunkról való gondoskodásának aspektusából. A másik aspektus pedig az egó a harag a gyűlölet a megbékítés és a negatív érzelmek elöli menekülés, elzárkózás, mivel ezek elvonják a figyelmünket önmagunkról. Az önbüntetésből, az egészségkárosításból, mint fekete lyukból tud kiemelni.

Oldja a karriert, a munkát, a megértést gátló blokkokat.

Feladata: Megkérdőjelezni a jelenlegi fennálló állapotot, élethelyzetet, az intelligencia, az akarat, a teremtő tudatosság, de ha szükséges, akkor a lázadás bevonásával is.

Fizikai szinten a hétköznapi életben ott segít, ahol lényeges az uralom és a hatalom, pl. vezető beosztásban lévőknél, így persze a karrierrel és a munkával kapcsolatos problémák megoldásában és a kitűzött célok elérésében is. Aktiválja a bátorságot, ha a helyes irány megtalálásáról van szó.

Támogatja a vezető tudatos megnyilvánulását.

A Remete a gyógyító, bármilyen testi szervi betegségnél, problémánál, segítséget tud nyújtani.

Oldja a magányosságot, elkülönültséget, a kegyvesztettséget, mint diszharmóniát az élet minden területén.

Figyelmeztet, hogy a rögeszmésen bevésődött gondolatainknak és cselekedeteinknek megjelennek a következményei.

Elengedés: Elengedem a túlzott lelkesedést és a túlzott önfeláldozó gondoskodást, mert az elvonja a figyelmemet önmagamról.

Megerősítés Önmagam gyógyítója vagyok. Gondoskodom magamról. Hogyan lehet még könnyedebb az életem?

10.SZERENCSEKERÉK

X. SZERENCSEKERÉK.

A Szerencsekerék kártyáján a sivatag mélyéből egy szem emelkedik ki, aminek a pupillájában, mint egy tükörben egy emberi arc van. A sivatag a meddő, rögeszmés gondolkodásmódunkat szimbolizálja, amibe egy idő után belepusztul az ember. A szem a lélek tükre, az Isteni gondviselés figyelme és kapu önmagunk szabad létéhez, végtelen életlehetőséggel.

A Szerencsekerék, a végtelen sok alternatív élet út tárháza, ahol a számomra legoptimálisabb generálódik, és amivel maximálisan tudok azonosulni.

Feladata: A fénylény által összehangolni a saját lélek eszenciám tervezetét a jelen létem /itt és most / szemléletével és saját igazságommal úgy, hogy MEGLÁSSAM a valóságot. Minél magasabb a saját lélektudatosságom rezgése, annál jobb eredmény várható.

A szerencsét, mint lelkesedést, vidámságot és az öröm állapotát éljük meg. Ezt az állapotot úgy érjük el /és ebben segít a Szerencsekerék fénylénye /, hogy feloldja a rögeszmés, elutasító, közönyös, haragos, kölcsönösen függő, kényszeres és kegyetlen állapotokat

Összehangolja a fizikai, mentális, érzelmi, lelki és szellemi szint kihívásait, /élet feladatait/ és irányt ad annak a változásnak, amely egy adott élethelyzet, probléma megoldását eredményezi az Isteni terv alapján. Ez általában váratlanul, érkezik, de mindig felszabadít. Az elutasítás bizalommá változik, a közöny vidámsággá, a harag örömmé, a kényszer szabadsággá, stb.

Figyelmeztet arra, hogy a rögeszméinket gondolatokkal erősítjük és így önmagunkat akadályozzuk a szabad létünkben. EGY ördögi körbe kerültünk, amiből nem tudunk kilépni.

Elengedés: Elengedem az önközpontúságomat- egómat és a földhözragadtságomat.

Megerősítés: Eggyé válok az életutammal. Hogyan jöhetne Nekem végtelen lehetőség?

11.ERŐ

XI. ERŐ

Az Erő lapján egy lángoló női alak látható, aminek még a kezeiből is energia áramlik.

Az Erő fénylénye az őserőt képviseli, amely az élet értelmének megélése iránti vágyat jeleníti meg.

Feladata: Életerővel helyettesíteni az élettől való félelmet, az önbüntetést, az aggódást, hogy a lélek tisztuljon.

Oldja azokat a blokkokat, amelyek akadályozzák az életerő áramlását. A negatív energiákat mint vírust kezeli, így a gyűlölet és a harag egészségkárosító hatását is meg tudja szüntetni.

Figyelmeztet, hogyelfogyott a friss levegő, majd megfulladok”, passzívan, megkeseredve élem az életet. Elegem van mindenből.

Fizikai szinten támogat mindent, ami a fizikai testtel, és annak mozgásával kapcsolatos.

Alkalmas testi és szellemi teljesítmények növelésére, megerősítésére.

Elengedés: Elengedem a gyűlöletet, haragot, önbüntetést és az aggódást.

Megerősítés: Az élet értelmét a belső életerőmmel erősítem. Milyen energia és tudatosság lehetek én és a testem?

12.AKASZTOTT EMBER

XII. AKASZTOTT EMBER

Az Akasztott ember lapján egy fejjel lefele lógó figura található. A saját forrásától ellentétes pozitúrában van. Teljesen másként,

ellentétesen látja a Világot, így önmagát is. Össze van kötözve. Megrekedt.

Az Akasztott ember fénylényea Hit lapja. A Hit az alázat ereje a mindenség iránt.

Feladata: A tudatosság változtatása a megértés és a bátorság támogatásával a közöny elengedése, a lélek megvilágosodása utáni vágy beindítása, és a napi negatív energiák felgyülemlésének tisztítása.

Segít amikor elveszítetted a hitedet, vagy még nem is tapasztaltad meg, mert a kapzsiság, mohóság a ” mindent megtartani magamnak” gondolatai az önbüntetésbe és a közönybe vezettek. Ilyenkor ez a kártya egy hatalmas lökést ad, hogy kibillentsen a keserűségből, a kétségek gyötrelmeiből, az elárultság érzetéből és a megrekedtségből.

Segít a szeretet, önmagunk szeretete és a tolerancia útján megélni a Hitet a személyiségfejlesztés eszközeivel.

Figyelmeztet az alacsony önértékelésre, ami az életgyűlöletből, a megbocsátás hiányából és a kudarcból fakad.

Oldja azokat a blokkokat, amik gátolják az ambíció működését, és amelyek az igazságtalansággal és az önbüntetéssel kapcsolatosak.

Elengedés: Elengedem a kiegyensúlyozatlanságot, az irrealitásba való menekülést, közönyt, önbüntetést és a gondoskodással kapcsolatos rossz tapasztalatokat.

Megerősítés A Hitem a teremtő szeretettel való alázatos és harmonikus azonosulásom. Lehetnék ÉN a hitem?

13HALÁL

XIII. HALÁL

A Halál lapján egy fehér fa ágai beleérnek egy farkas szemébe, ami egy férfi arcának az árnyoldalát képezi.

Szimbolizálva, hogy a remény /fehér faág/ által transzformálódnak a félelmek, minek következtében megláthatjuk igazi önvalónkat.

A Halál kártyája a transzformáció /átalakulás/lapja, átmenet, egyik minőségből a másikba, a meglévő életminőségből egy célirányos életminőségbe.

Feladata Leleplezni a hazugságokat /főleg önmagunkkal szemben/, feltárni a félelmeket és kitisztítani az érzelmeket. A remény, mint kitartás van jelen, hogy a félelmek elől ne meneküljünk, hanem kitartással nézzünk velük szembe, illetve engedjük el őket.

Oldja a frusztrációt, tehetetlenséget, önpusztítást, a férfi- és a nőgyűlöletet, az élet gyűlöletét.

A mindennapi életben főleg a karrier, a munka, a pénz, a jövedelem terén tud segítséget nyújtani

Karrier: Segít a teremtő programozás tudatosításában. Elvágja a félelmek, a mérgező szégyen elöli menekülés útját.

Szembesít velük és így új megoldásokat kínál.

Munka: Ráhangol arra a munkára, amely számodra felszabadító, szép és a személyes teljességet jelenti.

Pénz: Segít a kapzsiság elengedésében.

Jövedelem: Magasabb szintre emeli a személyes teljességedet és az állóképességedet.

Figyelmeztet: Az érzelmi megnyilvánulás akadályaira. De az igazságtalanság, boldogtalanság, depresszió és a kudarc jelenlétére az életedben.

Elengedés: Elengedem a hazugságokat, félelmeket, aggodalmakat, negatív érzelmeket.

Megerősítés: Határozott vagyok. Hogyan lehetnék még határozottabb?

14.MÉRTÉK

XIV. MÉRTÉK

A Mérték kártyáján a tudatalatti tengerén, a hit hatalmas vitorlái repítik az élet hajót a part, illetve a cél felé, ahol a nap már a horizont felett jár, ami az elismerést jelenti.

A Mérték olyan mint egy függvény a matematikában. Az ismert tényezők /hit, élet, függnek az ismeretlentől, ez esetben a szél-szellemi vezetés erősségétől. Amilyen mértékben fúj, olyan mértékű lesz a haladás. Minél tisztábban halljuk a szél-szellemi vezetés súgását, ő annál erősebb. Már csak a türelem kell, hogy kivárjuk a megérkezést.

A Mérték fénylénye tehát a türelem lapja, a szellemi vezetésben való hit aspektusából.

Feladata: Tudatosan hárítani a tudatalatti elméből feltörő negatív energiákat, blokkokat, programokat, hogy azok ne gátolják a lélekeszenciák életáramlatát. Ha netán ez a folyamat már beindult, enyhíti a pusztító hatásukat.

Megtöri az olyan élethelyzeteket, amelyek állandó jelleggel, körbe-körbe ismétlődnek /letargia, depresszió/, a passzív élethelyzeteknek megemeli a rezgésszintjét, ezzel mozdítja ki a megrekedtségből.

Figyelmeztet, hogy hiányzik a hit, ezért fennáll a kilátástalanság, tehetetlenség veszélye.

Elengedés: Elengedem az intoleranciát/ nem fogadom el a szellemi vezetést./, a keserűséget, a gyávaságot és a kudarcot.

Megerősítés: Elfogadom a szellemi vezetést. Mi lehetnék ahhoz, hogy befogadjam a szellemi vezetést?

15.ÖRDÖG

XV. ÖRDÖG

Az Ördög kártyáján alulnézetből egy férfi látható, akinek kos szarvai vannak. Azért alulnézetből, hogy erőteljesebb legyen a vágy és az ambíció húzó ereje. A kos fej a teremtőerőt szimbolizálja. A mellkasából viszont egy női alak a szív helyén a szeretet energiájával áttöri az aggodalmak és a félelmek megkövesedett felszínét. Formailag egy ANKH/egyiptomi fogantyús kereszt/, ami az élet szimbóluma, de a hatalomé és az uralomé is.

Az Ördög a tudatos kontroll lapja, mivel az önkontrollal visszafogja az ösztöneinket. A megbékítés, egó, vétkesség és a bosszúállás negatív energiáit a megértés, együttérzés, segítőkészség és tudatosság pozitív energiáivá alakítja át. Életenergiával tölti meg az önfenntartást, pénzt, jövedelmet, hogy ezek megerősítésével segítse a kényelem, jólét, anyagi biztonság, bőség és a gazdagság elérését.

Feladata: Az életünk minden aspektusát magasabb rezgésszintre emelni egészen a szeretet legfelsőbb szintjéig.

Figyelmeztet minket azokra az aspektusokra, amelyeket nem veszünk észre, amelyekkel nem tudunk szembe nézni, amelyek elől elmenekülünk, pl: hazugság, megbocsátás önmagunknak, önvád, fösvénység, önpusztítás, önkorlátozás, stb.

Segít ezek oldásában, elengedésében. Eltávolítja /ha meg kéred rá / a hozzánk tapadt, bennünk élősködő lényeket, lelkeket, elkülönülteket, sötét erőket, sátáni és démoni erőket, akik energiát vonnak el tőlünk és akár ténylegesen is akadályozhatják az életünket.

Elengedés: elengedem a kölcsönös függőséget, kegyetlenséget, hogy a tudatosságom teljessé válhasson.

Megerősítés: Az önmagamba /Isteni lélek eszenciába/ vetett őszinte hitem képezi az életáramlatot és az Univerzumot.

Hogyan lehetnék még ennél is több?

16.TORONY

XVI. TORONY

A Torony kártyáján 7 omladozó, egymás után dűlni látszó torony látható, ami a kölcsönös függőségek összeomlását jelenti. Az első toronyból egy szem-tudatos elme néz ránk reménykedve. A tükörkép nem ugyanolyan, mivel a felkelő nap, az újjászületés fényében tündököl.

A Torony a fejlődés lapja. A Torony a lélek fejlődésének szemszögéből a rendszert szimbolizálja és annak állapotát . Akkor érkezik, amikor a félelem irányít és nem a szeretet. Hatalmas érővel, összeomlással, „villámcsapásként” ér a félelmek láttatása / mint amikor ledől a torony/. Valójában utat csinál az igazmondásnak, őszinteségnek, reménynek, a szabadságnak, bizalomnak és tudatosságnak, főleg magunkkal szemben.

A rendszer alapja az őszinteség és a megértés. Főbb aspektusai a tér-idő, az isteni terv, a teremtő energiák:

– ha nincs hajlandóság a régi, a múlt elengedésére

– ha visszaélsz a pozitív energiákkal a teremtés során/ pl káromkodás, negatív gondolatok, negatív érzések , gerjesztése/

-ha nem az isteni tervet követed,

-ha hibásan működik a tér-idő energia / nem az itt és most -ban vagy/,

-ha a negatív energiák /sátáni erők, démoni erők/ hatása alatt vagy.

Ha mindez összegyűlik és egy komplex problémát alkot, a rendszer szétesik, a torony leomlik. Bár ez által megkezdődhet az újjáépítés.

Figyelmeztet a tehetetlenség, a meddő sóvárgás, a depresszió, frusztráció, kétség, önkorlátozás és az önpusztítás jelenlétére az életedben. Valójában ezekből a negatív energiákból való kilépés félelmeit porlasztja. Azért omlasztja össze a rendszert, mert az már működésképtelen.

Segít az elengedésekben.

Megerősítés: Őszinte vagyok magamhoz.Elfogadom a fejlődés lehetőségét. Milyen lehetőségeim vannak a fejlődésre?

17.CSILLAG

XVII CSILLAG

A Csillag kártyán egy pávalány saját karizmáját, méltóságát mutatja a csillag hallhatatlanságával.

A Csillag az önbecsülés lapja, valamint a lélek Isteni / önmagunkkal / való gyógyításáé.

Feladata: A személyes teljesség elérése a szépség eszközével, megváltoztatni az önbecsülés megnyilvánulásait a szív energiájának átitatásával.

Segítséget nyújt minden betegség gyógyításában, de a kondíció, kikapcsolódás, személyes teljesség elérésében is. Kérésedre eltávolítja és átalakítja a negatív energiákat / testetleneket/ az aurádból / előző életeidből/.

Tisztítja a diszharmonikus személyes dolgokkal való tudatos szembesüléseket, hogy az Isteni tervek befogadására alkalmassá válj.

Figyelmeztet az önközpontúságra, ami akadályozza a segítőkészséget és így az Isteni terv befogadását is.

Elengedés: Elengedem a felgyülemlett negatív energiákat, negatív erőket, bármilyen ártó lelkeket és a kudarcot.

Megerősítés: Befogadom az Isteni terveket. Amint Fent, úgy Lent. Hogyan emelhetném még az önbecsülésemet?

18.HOLD

XVIII. HOLD

A Hold kártyáján a holdban egy nő áll /mint a női minőség szimbóluma/, aki egyedüllétében is meg áll, akár egy tű fokán, magabiztosan, minden sötét árnyék ellenére.

A Hold a magabiztosság lapja. Felerősíti a gyógyító energiákat, a támogatókészséget, kitartást, tudatosságot, és ki juttat a bizonytalanságból.

Feladata: A megbocsátás segítségével tisztítani az önpusztítás és a kudarc által beszennyezett szellemet, hogy beinduljon és folyamatosan működjön az életáramlat.

Egy spirituális rúgással távolítja el a kétségekből, szorongásból és bizonytalanságból fakadó kudarcot és önpusztítást.

Figyelmeztet a felelősség elöli menekülésre, DNS és kromoszómákkal kapcsolatos tévhitek jelenlétére, amit tisztítani kell. De figyelmeztet sátáni és démoni erők jelenlétére is, amit szintén el tud távolítani, ha megkéred rá. A Hold spirituálisan úgy gyógyít, hogy oldja a problémák gyökér okait, így erősíti a teremtő energiákat. Az ősi tudás és archetípusok segítségével tisztítja a lelket.

Elengedés: Elengedem a másik feletti hatalom, az elárulás, a kegyetlenség és a kudarc negatív energiáit.

Megerősítés: Megbocsátom önmagamnak és másoknak a gyűlöletet, a negatív gondolatokat. A DNS és a kromoszómákból tisztuljanak a mérgező tényezők, amelyek akadályozzák a spirituális fejlődést. Hogyan lehetnék magabiztosabb az életáramlatban?

19.NAP

XIX. NAP

A Nap kártyáját beragyogják a tüzes lángnyelvek, az életszeretetet hangsúlyozva. A sugárzó napban pedig négy gyönyörű női alak körbefonja a MAG -ot. A nők a tudatalatti elmét a tudatos elmét a felső ént és a szellemet elevenítik meg, harmonikus összhangban.

A Nap fénylénye a bőség lapja. Magasabb rezgésszintre juttat, így átlendít az élet napos oldalára. Támogatja az ” életben” való kreatív részvételt.

Feladata: Isteni gyógyítással biztosítani a lélek örömöt okozó csodák utáni vágyát.

Oldja a rejtett fogadalmakat, amelyek gátolják a Bőséggel való azonosuláshoz szükséges teremtő erők áramlását. A megbékítéssel beszennyezett lélek nem tud azonosulni az Isteni tervvel, mivel nem tud kiállni önmagáért, így a letargia, boldogtalanság, méltatlanság és a kudarc hatalmába kerül. Ilyenkor emelni tudja az életerő, a teremtőerő és a pozitív energiák rezgését.

Figyelmeztet a tudatalatti elmédben létrejött szűklátókörűségre, tudatlanságra a szabadság és a gondoskodás hiányára/ főleg önmagunkra nézve/. Továbbá a terror, cserbenhagyás, menekülés jelenlétére.

Elengedés: Elengedem a passzívságot, boldogtalanságot és a méltatlanság fájó gondolatait.

Megerősítés: Lelkesedéssel, vidáman teremtem a Világomat, így önmagam gyógyítója vagyok. Hogy alakulhatna minden úgy a mai napon, hogy a legtöbb bőséget hozhassa az életebe?

20.VÉGÍTÉLET

XX. VÉGÍTÉLET

A Végítélet kártyáján dimenzió síkok keresztezik egymást. Jelezve, hogy semmi sem állandó, örök, de mindig minden változik. Egy megfeszített férfi lábainál egy nő imádkozik. Hangsúlyozva az élet értelmét és szimbolizálva az ítélet utolsó fejezetét a kezdetek előtt.

A Végítélet a lelki nyugalom lapja, amikor is megszabadulunk az ítélkezés hatalmától, vagyis a karmikusnak és sorsszerűnek hitt történésektől, mint ítéletektől / befejezés, végső ítélete/Ez az utolsó stáció az újjászületés előtt.

Erősíti a bátorságot, amivel gyorsabban túl lehet jutni ezeken a történéseken. A Végítélet fénylénye egy olyan agyhangolást végez, amely által visszakapod saját magad és az életed feletti irányítást / ha akarod /, és az elveszett szellemi hallásodat.

Segítséget nyújt az önmagadnak való megbocsátáshoz és ahhoz, hogy meghalld magadat.

Feladata: Megnyitni mindenkit a legfőbb jó befogadására. A szenvedésvágyat, lelkesedésre, boldogságra változtatja.

Oldja az aggodalmakat és az önbüntetést kiváltó tényezőket.

Figyelmeztet arra, hogy elveszítetted az élet értelmét és inkább feláldozod magad, minthogy kiállj magadért. Utat adsz az irigységnek, kapzsiságnak, /főleg a szeretet terén/ és inkább elmenekülsz, minthogy elfogadd a szellemi világ /spirituális/ segítségét és szembesülj mindezzel.

Elengedés: Elengedem az aggodalmakat, keserűséget, megbékítést, menekülést és a kudarcot.

Megerősítés: Elfogadom a teremtő gondolatokat minden szinten. Milyen lehetőségei vannak a teremtő gondolataim áramlásának?

21.VILÁG

XXI. VILÁG

A Világ lapján egy csiszolt gyémántban emberek láthatók. Ez a gyémántlét. Maximális szépséggel, tisztasággal BOLDOGSÁGGAL.

A Világ fénylénye a boldogság és a tiszta szépség lapja, ami a legfőbb jót jelenti számunkra.

Feladata: Segítséget nyújtani a lélek tisztán tartásához úgy, hogy támogatja az alázatosságot, önzetlenséget és a bőséget, hogy megtaláld az igazi ÉNEDET.

Erősíti a bátorságot, törődést, teljességet, erőt.

Oldja a lélekhiedelmeket a DNS és a kromoszómákban levő blokkokat, programokat.

Nem figyelmeztet és elengedő állítás sincs.

Megerősítés: Boldog VAGYOK.MI MÁS LEHETSÉGES MÉG?

45 hozzászólás

 1. Soós Angéla says:

  Szia Enikő!

  Jajj, a HALÁL kártyát húztam. Tudom, nem halál jelez, hanem változást, de akkor is durva.

  üdv
  Angéla

 2. Sivák Enikő says:

  Drága Angéla,ennek örülni kell,mert ez a kártya tud a legjobban segíteni Neked a jelenlegi nagy változásokban.

 3. Sivák Enikő says:

  Köszönöm, hogy megtiszteltél a jelenléteddel

 4. Sivák Enikő says:

  csak fel a fejjel,nagyon jó tanácsokat tud az adni

 5. Kelemen Anikó says:

  Szia Enikő!

  Az Akasztott ember kártyát húztam.
  Ez vajon mit üzen,amikor éppen mostanában lett vége a párkapcsolatomnak?

 6. Szép Tibor says:

  Szia Enikő!
  Nagyszerűek a kártyák,próbaképpen az igazság kártyáját sikerült kihúznom.
  Köszönöm!

 7. "Ardentis" Szép Tibor says:

  A remete lapot húztam…ez is tetszik.Köszönöm!

 8. Sivák Enikő says:

  Akkor már készen vagy a jó befogadására

 9. Sivák Enikő says:

  Örülök,hogy tetszik

 10. Sivák Enikő says:

  Azt üzeni,hogy végre lehetőséged van elmozdulni az állóvízből..ha elég erős a HIted.

 11. Senková Mária says:

  Kedves Eniko!
  A Fény tarot nagyon szép. A Csillag lapot huztam. Szeretettel koszonom és minden jó kívánok.

 12. Sivák Enikő says:

  Köszönöm,hogy megtiszteltél látogatásoddal…hát a akkor a csillag kisérjen utadon

 13. Péter Anikó says:

  Kedves Enikő!
  A Főpap kártyát húztam, biztosan nem véletlenül találtam most meg az oldaladat…Csodaszépek a kártyák és a képeid.

 14. Sivák Enikő says:

  Köszönöm, minél gyakrabban használod őket annál többet tudnak Neked segíteni.Örülök,hogy megérkeztünk egymás életébe

 15. Porczel Ágnes says:

  Szia Enikő !
  Az Ördögöt, majd a Diadalszekeret, végül a Holdat húztam.
  Vajon miért pont ezeket ? Mit jelenthetnek?
  (Egyébként minden alkalommal elvarázsolnak a rajzaid 🙂

 16. Sivák Enikő says:

  Drága Ági, az attól függ mi volt a kérdés. Ha pedig nem volt kérdés,akkor összeolvasnám a 3 kártyát úgy, hogy a jelen élethelyzetet mutatja az Ördög, majd a Diadalszekér felé tart és a végeredményt a Hold mutatja.Imádom az ÖRDÖGÖT,mert az emberek teljesen félreértelmezik, holott egyfolytában azon dolgozik, hogy eléd tárja az eldugott kísértéseket, amik mellékvágányra visznek és azon mesterkedik,hogy az élet minden területén segítsen és a lehető legmagasabb rezgésszintre juttasson.Áttöri még a legkeményebb rögeszméket is. A Diadalszekér garantálja a sikert, de az akadályok legyőzésével, illetve pont ebben tud segíteni. Viszont ha az ember nagy sikert ér el, magára vonja a sötét erők figyelmét is…az irigységet, kapzsiságot stb.ezért ő abban tud segíteni, hogy a legsötétebb árnyak ellenére is magabiztosan megállj, akár féllábon is.

  ölellek

 17. Sándor Gertrud says:

  Kedves Enikő! Segítségre lenne szükségem!
  Kérem, hogy a mailon szíveskedjen megkeresni.

  Köszönettel: Gertrud

 18. Szné S. Magdolna says:

  Az ördög lapot húztam. Köszönöm.

 19. Szabó István says:

  Kedves Enikő!

  Három lapot húztam. Sorrendben: Torony, Szerencsekerék, Császárnő.
  Mit jelenthet?
  Köszönettel:
  István

 20. Lengyel Kati says:

  Kedves Enikó!
  A Torony, az Erő és a Főpap kártyákat húztam. Kérlek szépen értelmezd nekem, mit is jelentenek ezek összesítve. Nagyon köszönöm segítségedet.
  Csodásak a kártyák, könnyeimet törölgetem még most is.
  Kérdésem még, hogy miként tudnál a fiam gondjain segíteni, mert nagyon nagy szükséges lenne rá. A rajzra gondolok, amit a hozzád forduló kaphat, és segíti őt a további életútján.
  Köszönöm előre is válaszodat.

 21. Lengyel Kati says:

  Nagyon köszönöm a válaszodat. Csodás élmény volt a kártyákat látni és olvasni.

 22. Lintallér Krisztina says:

  Kedves Enikő

  A tarot kártyán a Császárnőt húztam…..
  40 éves vagyok és gyermeket szeretnék ez a kártya lap jót jelent nekem?

  Gyönyörűek a munkái.

  Üdvözlettel: Krisztina

 23. Pappné Kristóf Ilona says:

  Segitségét szeretném kérni. Szeretnék Önnel személyese találkozni,ha lehetséges.Kérem ha van rá esélem közölje velem,hogy hol és mikor.Köszönettel.Pappné

 24. Varga Márta says:

  Kedves Enikő!

  Ma a Kiskegyed újságon keresztül találtam rád, hát nagyon örülök neki! Húztam is két lapot a Főpap, és a Főpapnő, még ismerkedem velük, de nagyon tetszik. Nagyon szépek a rajzaid, Gratulálok.
  Saját használatra hogyan lehet hozzájutni a kártyákhoz, vagy csak egyhez ami nálam van,és segít?

 25. Horváth -H.Zsanett says:

  Kedves Anikó!
  A Mágus majd a Csillag lapot húztam.Köszönöm!

 26. Márta says:

  Kedves Enikő !
  A Világ-lapot húztam. Óriási megkönnyebbülés ez most nekem, valahogy úgy érzem, hogy most jó helyen vagyok, jó dolgok történnek bennem és körülöttem és jó irányban megyek.
  Nagyon köszönöm.
  Gyönyörűek a lapok!
  Szeretettel
  Márta

 27. Sivák Enikő says:

  Nagyon boldog vagyok,köszönöm,hogy itt jártál

 28. Sivák Enikő says:

  Én IMÁDOM az ördök kártyát

 29. Sivák Enikő says:

  Nem tudom mi lehetett a válasz,de a Torony figyelmeztet arra,hogy valami már nem működik ezért előbb el kell engedni a régit,illetve a torony éppen a régi összeomlasztásában tud segíteni,hogy valmi újat lehessen kezdeni.A szerencsekerék ennek a gondolatnak a folytatása,hogy a rögeszméidet kell elengedned,mert csak rajtad függ merre fordul a szerencséd.Ha maradsz a réginél akkor egyszercsak a sivatagban találod magad a semmi közepén,de ha hallgatsz a tanácsra és tudsz változtatni, akkor megkapod a CSÁSZÁRNŐT,ami a termékenységet jelenti, a harmóniát családi békét, stb.

 30. Sivák Enikő says:

  Drága Krisztina,mindig minden kártya jót jelent,mert utat mutat.EBBEN AZ ESETBEN azt is jelentheti,hogy óriási kihívás számodra az anyaság és az is igaz,hogy a meddőségből a termékenységbe vezet,bár én 40 évesen azért biztosan nem egy kártyára bíznám a gyermekvállalást,viszont,látod hozzám vezetett és én azt tudom mondani,hogy több hozzád hasonló esetem is volt már és ezidáig minden baba megszületett.A blogomban is találsz erről írást a JÚLIA TOLLÁBÓL cím alatt.Ha komolyabb segítséget szeretnél,hívj fel 0630/7244443

 31. Sivák Enikő says:

  Csak egy telefonhívás szükséges…0630/7244443.Szeretettel Várom a jelentkezését

 32. Tömböly László says:

  Kedves Enikő a Napot huztam. ez jó,?

 33. Sivák Enikő says:

  MINDIG minden válasz jó,mert az adott pillanatban, esetleg az adott kérdésre utat mutat, el kell olvasni mit jelent, miben tud segíteni

 34. Sivák Enikő says:

  Örülök,hogy itt jártál

 35. Sivák Enikő says:

  Kedves Gabi a jelentésüket a honlapomon el tudod olvasni a Fény tarot részben.Az a jó amikor magad jössz rá és át érzed,neked mit mondanak a kártyák

 36. Sivák Enikő says:

  Az egész paklit nálam meg tudod rendelni csak írj egy emailt,vagy hívj fel telefonon

 37. Sivák Enikő says:

  Kedves KATI NAGYON ÖRÜLÖK,hogy ide tévedtél a honlapomra,de ezeket a dolgokat inkább telefonban beszéljük meg.

 38. G. Kovács Sándor istván says:

  Kedves Enikő!
  A Filozófusok parkjánál való találkozásunk óta most értem ide. A műveid, az alkotásaid, és a lényed alapján egyszerűen a csodálóddá váltam. Öröm tölti el a szívemet, a lelkemet, hogy újra egymásra találtunk! 🙂 Gratulálok a munkásságodhoz, a kitartásodhoz és a megérdemelt sikereidnek ! Ott a Napot húztam. Ma itt és most-ban az Erőt és a Végítéletet. Köszönöm! De nagyon!
  ÁLDÁS ÁLDÁS ÁLDÁS a Lényedre, a Létedre, a tevékenységedre!
  Szeretettel: Sándor

 39. Sivák Enikő says:

  Ha tudok valamiben segíteni a tel számom 0630/7244443

 40. Sivák Enikő says:

  Ezer örömmel segítek a tel számom 0630/7244443

 41. Sivák Enikő says:

  Nagyon szépen köszönöm,és remélem gyakran látogatsz majd ide.

 42. Bánfai Józsefné Marika says:

  Kedves Enikő!
  Az ördögöt húztam először,majd a napot.Mit jelentenek?

 43. Sivák Enikő says:

  Köszönöm ,hogy itt jártál,a honlapomon találsz leírást a kártyákról a Fény tarot részben

 44. Ica says:

  Szia Enikő! Ölellek 🤗
  Az Igazság lapot húztam. Kérdést nem tettemfel. Felemelő érzés volt olvasni. Köszönöm 🙏🥰

 45. Sivák Enikő says:

  Kedves Ica,nagyon boldog vagyok hogy ílyen pozitívan hatott rád ez a kártya.Hát gondolj csak bele milyen lehet,amikor a kezedbe veszed az egész paklit és sorra átérzed egyiket a másik után.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

hét + egy =