A Fény Térben Táncolás egy különleges lehetőség megtapasztalni a tested, lelked, a tanult tudatod és a szellemed állapotát. A Teret a rajzaim formájában megnyilvánult FÉNYLÉNYEK NAGYON MAGAS REZGÉSSZINTRE EMELIK, ÍGY MINDIG AZ TÖRTÉNIK AMINEK, TÖRTÉNNIE KELL. Behunyt szemmel, át tudod adni magad a mozdulataidnak, az igazi érzéseidnek, bár a beidegződések amiket öntudatlanul működtetsz a hétköznapjaidban, erőteljesen gúzsba tudnak kötni, de a FényTérben leoldódnak ezek az alacsony rezgések, a feszültségek, tested elkezdi jól érezi magát, mert mozoghat, táncolhat. Elindul egy élvezetes áramlás és mire véget ér a tánc, egy emelkedett állapot keletkezik, hisz a lélek és a szellem is felszabadul, ami nem ér véget a Fény Térben, hisz ha minden belőlünk indul ki és hozzánk tér vissza, akkor a hétköznapjaidban is megjelennek ezek az elmozdulások. Megváltozni az életed.

Mindenkit szeretettel várok, aki szeretné közelebbről megismerni a VALÓDI BELSŐ LÉNYÉT. A táncban megnyilvánul minden, amit magaddal cipelsz, ami nem jó Neked, de a folyamat végén egy BOLDOGABB LÉTET TAPASZTALHATSZ MEG.

A foglakozások általában 4 órát vesznek igénybe és max. 8 ember vehet részt. Ezért minden alkalommal, ha jönni szeretnél, be kell jelentkezned:

Van lehetőség egyéni terápiára is, de ebben az esetben külön időpontot kell egyeztetni. Ennek az időtartama 60-120 perc. / 22 000 Ft/ alkalom/

messenger: Sivák Enikő

enikosivak@gmail.com

+3630/7244443

A foglalkozás díja 8 000Ft/ alkalom

https://www.facebook.com/F%C3%A9ny-T%C3%A9rben-T%C3%A1ncol%C3%B3-113209550508478

ÁGI TOLLÁBÓL…

Egyéni foglalkozásokra járok Enikőhöz. Életem mindennapos, önmagammal vívott küzdelmei hozzák azokat a témákat, amelyek a Fény-térben gyógyulni vágynak. Nincsenek elvárások, nincs előre meghatározott haladási irány, minden nyitott, és minden alkalom maga a csoda. Ahogyan a szinte bénult, feszültséggel teli testem suta mozdulatait és a gondolatözönt figyelem a fejemben, felszínre tör a sejtjeimbe rejtett fájdalom. Majd érzem, ahogy elenyészik és feloldódik, a testem a zene hangjaiban és a Fény-térben újraéled, és önfeledt táncba kezd.