Azok a rajzok sorakoznak a Gyökér csakra neve alatt, amelyek színvilágukban tartalmazzák a vöröset, és rezgésileg a földi lét gyökereit, az anyagi stabilitás biztonságát fejezik ki, / vannak amik teljesen más színvilággal/. Legtöbbjük formai megnyilvánulásában növények vagy ahol ténylegesen jelen vannak a gyökerek, ezzel is kifejezve az élet biztos pontjának a lényegét.

SZER-ELEM

SZER-ELEM

,,És amit a tükörben magamból megnéztem,

megnyitotta a szívemet egészen,

Hogy merjem a világot friss szemekkel látni,

Hogy az érzéseim kertjében újra tanuljak járni.,,

Hajdár Erika /Darpana/

A SZER-ELEM fénylénye a szeretet legmagasabb és legtisztább rezgésszintjét ábrázolja.Valójában az önmagunk iránti szeretetet tükrözi.Szerelmes vagy önmagadba, mert szerelmesnek kell lenned először önmagadba, hisz minden belőlünk indul ki…és hozzánk tér vissza. Ha kívül keressük a szerelmet és mástól tesszük függővé, az mindig csak kompenzálás lesz, egyfajta pótlás és nem igazi érzelem.Tehát, ha szeretetre és szerelemre vágyunk,először önmagunkban kell megtapasztalni és megélni ezt az érzést,mert csak azt tudjuk kifele áramoltatni, ami már bennünk megszületett. Nem véletlen az sem, hogy a boglárka virág formájában született meg ez a fénylény, hisz a sugárzó báj és a vonzerő szimbóluma ez a virág. Ilyennek kell éreznünk magunkat, ha a tükörbe nézünk.Végtelen hálával tartozom Katalinnak, aki beengedett a lényébe,hogy megláthassam ezt a csodás fénylényt. Kisugárzásával, máris szebb és BOLDOGABB lett a VILÁGUNK.

MAMUTFENYŐ-Önbizalom fénylénye

MAMUTFENYŐ-ÖNBIZALOM FÉNYLÉNYE

A Mamutfenyők a világ legmagasabb és legöregebb fái. A múltat a jelent és a jövőt szimbolizálják. A tudatos kontroll által a múltat és a jövőt a JELENBEN egyesíti. Olyan élethelyzetet teremt, ami megerősíti az ÖNBIZALMADAT. ÍGY MÁR ÁT TUDSZ LENDÜLNI A RÉGI ÉLETFÁZISBÓL EGY ÚJBA..

Az ÖNBIZALOM fénylényének fő feladata, hogy a bizonytalanság és a kételyek alacsony rezgésszintjéből a biztonság magasabb rezgésszintjébe juttasson.

Az önmagaddal való konfliktus, az egó és a menekülés felismerésével és befejezésével felszabadítja az erőforrásokat. Meg jön az életkedved.

Figyelmeztet, hogy a lelked a kétségeid miatt leggyakrabban a menekülést választja és nem az elfogadást, illetve a probléma felismerését és megoldását./ mert nem vagy hajlandó elengedni a régi hiedelmeidet/.

Az Életáramlatot úgy támogatja, hogy bőséget, azaz élet lehetőségeket teremt.

Segít a családi élet megteremtésében, rendezésében.

Fizikai szinten az izmokért felelős, ezért ajánlom figyelmébe mindenkinek, aki ilyen jellegű tevékenységet folytat, akár testmozgással, tánccal, vagy mint masszőr, de ha bármilyen más terápiával kapcsolatban, akkor is. Főleg szemkontaktus által működik.

FÓKUSZÁLJ A RAJZRA ÉS KÖSZÖNÖD MEG A FÉNYLÉNYNEK, HOGY MINDEZT MEGVALÓSÍTJA BENNED.
Naponta többször is használhatod, és figyeld az élet történéseit változásait.

REMÉNY

REMÉNY

A VÁLTOZÁS folyamatában a REMÉNY jelenti a fordulópontot, ahol végre megnyílhat a számodra legfőbb jó befogadásának kapuja. Ez általában nagyon fájdalmas is lehet, mert a régi rögeszméknek és hiedelmeknek, beidegződött szokásoknak kell, szó szerint, MEGTÖRNIÜK. Valójában MEGTÖRÜNK.

A Remény fénylényének az a feladata, hogy feltárja előtted a végtelen látóhatár követésének lehetőségeit, úgy mintha egy őrangyal fogná a kezed és ismeretlen tájakra vezetne, ahol új irány, és új célok által új életlehetőségek várnak rád.

A lépcsők arra hívják fel a figyelmedet, hogy tedd meg a szükséges lépéseket, önmagad megismerése felé és kövesd a saját belső hangodat.Az ezüst szárny formájú korlát, mint konstrukció, Isteni terv támogat és visz a sorsod útján.A szárnyaid másik fele a szellemi lélektudatosságot szimbolizálják, amik a spirituális fejlődést biztosítják.

A Remény fénylénye többek között, felszínre hozza még a nők szeretetével, a figyelemmel, és a boldogsággal kapcsolatos rögeszmés gondolatokat, programokat, blokkokat, amik gátolják a számodra legfőbb jó befogadását.
Segít abban, hogy önmagaddá válj és SZABAD lehess.