Újdonságok

HITEK-TÉVHITEK-A torony fénylénye

Az utóbbi időben, arra figyeltem fel, hogy a köztudatból származó megszokott állítások furcsa, szinte kellemetlen érzéseket váltanak ki bennem. Legutóbb ilyen volt a „tízmilliószoros nap”. Úgy hisszük, hogy van ilyen. Hogy honnan kapom a válaszokat? A saját szellemi forrásomból. Összeszokott csapat vagyunk, már 20 éve csináljuk.

Amikor azt mondjuk: hiszünk, valójában ködösítünk, mert bizonytalanságban vagyunk, nem tudunk valamit, mert nincs vele kapcsolatban tapasztalunk. Hinni annyit jelent: nem tudni. A hit tehát a bizonytalanság mankója. A TÉVHIT téves HIT… itt még hatványozottabban van kifejezve a tévedés…
Mit okoz az ember működésében a HIT ÉS A TÉVHIT? FENNTARTJA A TÉVEDÉS ÁLLAPOTÁT, amit hazugságnak is nevezhetünk, és ez bizony nagyon rossz érzés, így a fizikai testünkre, lelkünkre, és az elménkre nagyon rossz, mondhatni pusztító hatással van.
Tehát a HIT – TÉVHIT korlátokat állít, elvonja a figyelmünket önmagunkról, a szabad akaratunkról, a saját képességeinkről, tehetségeinkről, a saját teremtő erőnkről. Ennek következtében rombolja az önbizalmunkat, önbecsülésünket, önszeretetünket.
VALÓJÁBAN AZ ADOTT TÉVHITNEK TULAJDONÍTJUK A TEREMTŐ ERŐT, nem pedig ÖNMAGUNKNAK.
Azonnal kialakul a függőség és akkor már nem vagyunk SZABAD EMBEREK. MANIPULÁLHATÓK LESZÜNK. Erről szólnak a szimbólumok, ereklyék, kegytárgyak, kabalák, talizmánok, stb. Tárgyaknak, formáknak, ábráknak tulajdonítunk erőt, hatalmat. Abban a pillanatban le is mondtunk a sajátunkról.Ezek az eszközök és módszerek évezredek óta jelen vannak az életünkben, de zsákutcát teremtenek, boldogtalanságot, mert tiltásokon, szabályokon, hitrendszereken alapulnak és nem a szabad akaratot követik.
Ha tudod, hogy ki vagy, ura vagy a saját életednek, BOLDOG VAGY, akkor senki sem tud manipulálni, nincs senkinek és semminek hatalma feletted. Sajnos a mai spirituálisnak nevezett életformák is erről szólnak. Csak szavakkal, beszéddel, „fejtágítással”, megtapasztalás nélkül nem lehet sem tanulni, sem újat teremteni. A múltbéli tapasztalásokon alapuló sémákat csak új megtapasztalásokkal lehet átírni.

Nos… olyan mint a „tízmilliószoros nap” … nem létezik. Ezt is egy közösség által kreált tévhitnek köszönhetjük. A cél a fizikai valóságtól való elszakítás volt, az önbecsülésünk leépítésének segítségével.

ToronyA Torony  fénylények rajzán 7 omladozó, egymás után dűlni látszó torony látható, ami a kölcsönös függőségek, összeomlását jelenti. Az első
toronyból egy szem-tudatos elme néz ránk reménykedve, hogy végre megszabadulhat a tévhitektől. A tükörkép nem ugyanolyan, mivel a felkelő nap, az újjászületés fényében
tündököl. A TORONY fénylénye a legalkalmasabb arra, hogy segítsen megszabadulni a téves hitrendszerünktől.

Remélem ez az írásom Brezovai Gáborhoz is eljut. Fel fogja ismerni benne a saját intuitív gondolatait, amikkel teljes mértékben egyetértek. Nem eltulajdonítani akartam őket, hanem hatványozni és hasznosítani a sajátjaimmal együtt, hiszen nagy szerepet játszanak az életemben azok a megtapasztalások, amiket az ő segítségével, és a PreSense technikával teszek. A túlzott és tévhitekkel teli spirituális életemről lekerülnek a zavaró, félrevezető tényezők. Szép lassan visszakerül a figyelmem a fizikai testemre is, tisztul a lelkem, az elmém.Természetesen ezzel erősödik a spirituális mivoltom is. Örömmel járok a PreSense tréningekre, mert rövid idő alatt csodás felismeréseket és tényleges, kézzelfogható változásokat élek meg.

SZABAD VAGYOK!

Még szintén kedvelheted...

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

3 × 1 =