Újdonságok

Ivett tollából

Enikő Hitem csodája alkotása közel 4 évi tisztulás után, belső és külső akadályok leküzdésének eredményeképpen most 2019 áprilisában végül elfoglalta helyét oltárom ékköveként a legeslegnagyobb örömömre, ugyanis akárhányszor ránézek elakad a Lélegzetem.
E rajz minden ceruzavonásában az Istenit s még inkább az Istennőit látom és amikor átadom magam a hatásának ezt teszi bennem megkérdőjelezhetetlenné bizonyosságomon túl is vagy netán Hitemen túl is!?
Azt érzem, hogy hosszú évek fognak eltelni, míg kibontja minden üzenetét felém, ami még inkább elragadtatással tölt el, hiszen nem egy csupán szép rajzról van szó, hanem egy Égi üzenetről, egy energia anyagba öltéséről, ami él és gyógyít.
A Skapulárés Boldogasszony Fénylénye öltött formát Enikő keze által, így a korona csakra, a magasabb szférák kifejeződése is egyben, efelé inspirál folyton folyvást és erősít, ha elakadnék vagy ha el akarnám veszíteni Hitemet.
Inspirál a tisztulásra, az üzenetek befogadásának és helyes átadásának képességére és belső csendre, mélységes alázattal az Istennő szolgálatában.
Szívem minden szeretetével köszönöm és kívánom, hogy mindenki aki nézi ezt a képet,
Égi áldás és Fény övezze útját, ahogy Enikőét is.

Még szintén kedvelheted...

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

11 − három =