Újdonságok

JÓLÉT FÉNYLÉNYE

Lehull a lepel, leomlanak a hitrendszerek, tisztul a tudatos elme, előkerül a valóság.
Óriási meglepetés lett számomra ez a rajz. Első ránézésre egyértelmű, hogy a három női archetípusról: a szűzről, az anyáról és a bölcs asszonyról szól.A Hold pedig, mint a női minőségek szimbóluma van jelen…Hát igen…nem erről van szó. Ez a rajz ékes bizonyítéka annak, milyen erősek bennünk a beidegződött hittrendszerek, amik teljesen félrevezetnek minket. Ezért nem tudjuk a saját sorsunkat élni és tévutakon járunk.
Vegyünk mély lélegzetet…nyissuk ki a szívünket a befogadásra és nézzük meg, milyen fénylény született, mit akar láttatni és megértetni velünk.
Az első fontos tényező, hogy nem lényeges a női test. Csak az ábrázolás egyik érthető lehetősége. /Férfi is lehetett volna./Tehát a női erőkhöz, a női minőséghez társított Hold szimbólum teljesen téves és értelmetlen. Nincs közük egymáshoz. Tévhit.
Vegyük sorba a rajz elemeit.
Az első nő a VÁGYAT képviseli. Kezében a Holdat tartja, ami azt szimbolizálja, amihez az ember leginkább vonzódik. Nehéz szavakkal leírni, de ilyen a béke, elfogadás, figyelem, gondoskodás, szeretet, szóval valaki, vagy valami, ami erősíti és visszatükrözi a jóérzésünket, boldogságunkat. Ilyen lehet akár egy társ is.

A második nő jeleníti meg a CÉLT, ezért is van háttal, hogy érzékeltesse:nem kell szemtől szemben állni vele, csak tudni kell, hogy ott van,ő adja az irányt, hová szeretnénk eljutni, mit akarunk elérni.

A harmadik nő a Bizalom-önátadás.

Fontos eleme a rajznak az égbolt, ahová felnéz a harmadik nő. Ő az ISTEN, de
nevezhetjük szellemi forrásnak is, amihez kapcsolódunk, és ahonnan az emberben lévő fénylény származik, ahonnan az Intuíció, a szellemi vezettetés információ formájában érkezik. Akkor tudunk kapcsolódni az Intuíciónkkal, ha a jelen pillanatában tudunk lenni, mentesülve a múlt, a jövő, a félelmek, a fájdalmak által kialakult feszültségektől. A fizikai testünk, a lelkünk és az elménk összhangja teszi lehetővé csatornaként az Intuíció érzékelését.Átadjuk magunkat önmagunknak. TEVŐDJÖN ÁLTALUNK, AMINEK TEVŐDNIE KELL.
A vizen tükröződik az égbolt, amin a női alakok ülnek. Ez szimbolizálja az érzelmeinket, érzéseinket, amik közvetítik a fizikai testünk segítségével a gondolataink rezgéseit.

A rajzban megnyilvánult fénylény körbeírja, hogyan áll össze a JELEN PILLANAT, mi kell hozzá, hogy létre jöjjön, és hogy hogyan működik ez az ember életében. A gondolatnak szellemi szintről be kell lépnie a fizikai szintre. A fizikai testünket hagyni kell cselekedni az intuíció által érkezett impulzusra. Ez indítja be a VALÓRA VÁLÁST.
A JELEN PILLANATAIT jóérzésben, boldogan kell megélni, és akkor kialakul a boldog jövő is. Amúlttal meg nem kell foglalkozni, mert az már nincs.
Az ember nem is tud máshol lenni, csak a JELEN PILLANATÁBAN .
Ez a titka a JÓLÉTÜNKNEK. Ezt erősíti a JÓLÉT FÉNYLÉNYE.
Számomra egy mérföldkő ez a fénylény. Éppen itt volt az ideje az Én életemben is,
hogy kitisztuljanak belőlem ezek a tévhitek.

Hálás vagyok a PreSense technikájának, hogy az,amit lerajzolok, nem csak elméletben, szellemi szinten, gondolati síkon marad, hanem a tréningeken meg is tapasztalhatom teljes lényemmel, de főleg a fizikai testemmel, esélyt adva ezzel magamnak, hogy ezáltal az ÉLETEMBEN IS, A HÉTKÖZNAPJAIMBAN IS ALKALMAZNI TUDOM mindazt, ami a PreSense tréningek alatt a teremtérben történik. Boldogan valósíthatom meg CÉLJAIMAT, és ezáltal jól érzem magam a bőrömben.

Még szintén kedvelheted...

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

5 + 20 =