Ide a legújabb rajzaim kerülnek folyamatosan ahogy jelenleg alkotok. Mivel kiteljesedésem, tudatos tudatosságom és a Fénylényemmel való ősbizalom, emelkedett és erőteljesebb kapcsolódást jelent,így állandóan változik a lényem kisugárzása, ami a rajzolásban is megnyilvánul.

ÚJ rajztechnika alakult ki, ami az intuíciónak való megengedésen alapszik. A ragyogó metál zselés tollal készült vonalak, JELEKKÉNT tündökölnek, /amiket behunyt szemmel rajzolok/. A színek és a formák megnyilvánulása, már csak a képzőművészeti részletek, és az varázslatos élményekben való lubickolás élvezete.

VARÁZSPILLANGÓ

VARÁZSPILLANGÓ

Hát milyen is volt eddig az életem? Csak fájt és sírt, csak szegény és hideg. Azt már megtudtam, hogy nem ilyen egy élet, de még csak egy jó élet sem. Amikor viszont ki süt a a nap és megjelennek a pillangók, amikor felragyog a lelked, amikor megérzed az élet illatát, akkor megérzed a lelked vágyait. Itt vagyok, íme ÉN VAGYOK a csodás ragyogásban. Finom szárnyak leheletfinom ízei érkeznek. Az illatok varázsporának varázshatalma van. Felragyogtatja a szunnyadó vágyaid. Először csak nézed és figyelsz, de sokáig úgysem maradsz állva, mert ez a tündérvarázs úgy ragad magával,oly finom erővel,hogy csak lebegsz az éter aranyfátylán és csak azt érzed, hogy megérkezett a vágyott élet, a csoda, az ami leírhatatlan, az ami csak röpít és röpít. Megszűnik az értelem, megszűnik a test, csak az ÉTERI SZÁRNYALÁS marad.

VÁGYOTT ÉLETEM SZÁRNYAI MAGASBA REPÍTENEK.

FEHÉR RÓZSA

Az életünk legizgalmasabb játékai a színes ruháink, amiket mint védelmet viselünk magunkon. Pedig táptalajai az ítélkezésnek, minősítésnek, félrevezetésnek, önmagunkkal szemben is. De az igazi értékeink a ruháink, a felszín alatt vannak. Értékesnek vélt külsők mögött néha silány sémák / beidegződések/, silány életek vannak, mert az igazi, szellemi, belső lény mindig egy csoda és egy fénylő érték, csal el van fedve. Ehhez a saját magunkban rejlő értékünkhöz kell eljutni. CSAK LE KELL VETKŐZNI AZT AMI NEM A MIÉNK ÉS AMI NEM JÓ NEKÜNK.

Én a FEHÉR RÓZSA VAGYOK. A MEZTELENSÉGEM az önmagamhoz való ŐSZINTESÉGET TOLMÁCSOLJA. ÚGY TŰNIK MINTHA VÉDTELEN LENNÉK, hisz nincs ruhám ami megvédjen, pedig pont fordítva van! Az igazi erő a mezítelen, tiszta-fehér fényben tündöklő lényem varázsa.

FEHÉR RÓZSA VAGYOK, A MEZÍTELEN ŐSZINTESÉG EREJE.

CSERESZNYEVIRÁG

CSERESZNYEVIRÁG-A HALLHATATLANSÁG FÉNYE

Mi az ami számít? Mi az ami kell? Mi az ami én vagyok, mi az ami nem én vagyok, mi az aki szeretnék lenni, vagy aki nem? Mi az ami fáj?

…A TEHETETLENSÉG !…

Az, hogy kötődöm és ragaszkodom ahhoz AKI NEM ÉN VAGYOK, fáj aki lehettem volna, de nem voltam, fáj, hogy magamra erőltettem azt ami nem én vagyok. Szertefoszlottam, és csak sodródom.

Letépem hát magamról a hamis énemet. Vesszen a múlt, ahol nem én VAGYOK az OK a saját életemben! Itt az idő! Magamhoz veszem az életem feletti uralom hatalmának jogarát.

És elindul a döntés hatalma. FÉNY NYÍLIK és süt be a NAP. Érzem a melegét, ahogy a szirmaimat felpezsdíti. Elindul a csodás életem, elkezdődik a fény áramlása, megrezdül a szívem, élettel telítődik a testem, és érzem már az életem mámorító illatát, a CSERESZNYEVIRÁG MISZTÉRIUMÁT, finomságom hatalmának erejét, ÉLETEM ÉRTELMÉT

Rózsaszín szirmaim könnyed varázsa átöleli Bíbor szívem MISZTÉRIUMÁT és illata bearanyozza létem HALLHATATLAN fényét.

ARAGORN-BAK

ARAGORN-A REND ŐRE

ARAGORN vagyok, A KIRÁLYOK KIRÁLYA. A Mindenség, mint az abszolút tudat hologram adatbázisának őrzője. A MOST KIRÁLYA vagyok. Avatárként járom a létezés valóságát, de nevezhetsz DZSINNEK is, hisz magamban hordozom a FÉRFI SZELLEMI ERŐ tulajdonságait és a megvalósítás idő-térbeli megcselekvésének végrehajtó erejét.

ARAGORN VAGYOK, A FÉRFI SZELLEM EREJE. ŐRZÖM AZ UNIVERZUMI RENDET!