KORONA CSAKRA koronája alá a legújabb rajzaim kerülnek folyamatosan ahogy jelenleg alkotok, mivel előbb Nekem kellett megélnem azt, amit a korona csakra rezgése igényel, ami a kiteljesedést, tudatos tudatosságot és a Fénylényemmel való ősbizalom emelkedett és erőteljesebb kapcsolódását jelenti.

ÚJ rajztechnika alakult ki, ami az intuíciónak való megengedésen alapszik. Így az arany zselés tollal készült vonalak, JELEKKÉNT tündökölnek, /amiket behunyt szemmel rajzolok/. A színek és a formák megnyilvánulása, már csak a képzőművészeti részletek, és az varázslatos élményekben való lubickolás élvezete.

CSERESZNYEVIRÁG

CSERESZNYEVIRÁG-A HALLHATATLANSÁG FÉNYE

Mi az ami számít? Mi az ami kell? Mi az ami én vagyok, mi az ami nem én vagyok, mi az aki szeretnék lenni, vagy aki nem? Mi az ami fáj?

…A TEHETETLENSÉG !…

Az, hogy kötődöm és ragaszkodom ahhoz AKI NEM ÉN VAGYOK, fáj aki lehettem volna, de nem voltam, fáj, hogy magamra erőltettem azt ami nem én vagyok. Szertefoszlottam, és csak sodródom.

Letépem hát magamról a hamis énemet. Vesszen a múlt, ahol nem én VAGYOK az OK a saját életemben! Itt az idő! Magamhoz veszem az életem feletti uralom hatalmának jogarát.

És elindul a döntés hatalma. FÉNY NYÍLIK és süt be a NAP. Érzem a melegét, ahogy a szirmaimat felpezsdíti. Elindul a csodás életem, elkezdődik a fény áramlása, megrezdül a szívem, élettel telítődik a testem, és érzem már az életem mámorító illatát, a CSERESZNYEVIRÁG MISZTÉRIUMÁT, finomságom hatalmának erejét, ÉLETEM ÉRTELMÉT

Rózsaszín szirmaim könnyed varázsa átöleli Bíbor szívem MISZTÉRIUMÁT és illata bearanyozza létem HALLHATATLAN fényét.