Újdonságok

LÉLEKEMELŐ NEMESACÉL ÉKSZEREK

Amikor tükörbe nézünk kisugárzásunk fénye néz vissza ránk. Ragyogásunkat akár egy ÉKSZER-rel is fényesebbé tudjuk tenni. Ékszereim LÉLEKEMELŐ KISUGÁRZÁSÁT a tündöklő rajzaim és a NEMESACÉL időtálló mivolta garantálja. Legyen az nyaklánc medál, fülbevaló, karkötő, gyűrű…, ha már rajtad van, csak csodásan tudsz ragyogni. Amikor összehangolódsz ezekkel az ékszerekkel, felcsillan a szemed önmagadat látva, mert EGGYÉ VÁLSZ ÖNMAGADDAL és az Univerzummal / ezt jelenti a SZER/. Érezni fogod ahogy a szíved hevesebben ver, ahogy az ereidben pezseg a vér. Ezzel a fennkölt rezgéssel csodásan fogod érezni magad, így jobban kapcsolódsz önmagaddal, másokkal, a környezeteddel a munkáddal, így teszed jobbá a VILÁGOT.

Szeretettel MEGALKOTOM NEKED azt az ÉKSZERT, vagy ÉKSZER KOLLEKCIÓT amivel

TE ÉK-SZER -ré válsz .

Válaszd ki a Neked legjobban tetsző rajzomat :

ITT https://www.sivakeniko.hu/hu/rajzok//, /vagy a saját fénylényedet, amit már megrajzoltam Neked/, és a számodra legmegfelelőbb nemesacél ékszer formát, legyen az ezüst, arany, vagy rózsa arany, kör, ovális, négyzet…sokféle mintát találsz a honlapomon. /állandóan bővül a kínálat/

A Nemesacél időtálló tulajdonságait a 316L sebészeti acélnak köszönhetjük. Ezzel allergiamentesek, kopásállók, rozsdamentesek, savállók lesznek az ékszerek.

Az ékszerek részletes leírása ITT: https://www.sivakeniko.hu/hu/ekszerek-2/

enikosivak@gmail.com

+3630/7244443

Még szintén kedvelheted...

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

négy − három =