Újdonságok

Mamutfenyő- ÖNBIZALOM fénylénye

A Mamutfenyők a világ legmagasabb és legöregebb fái. A múltat a jelent és a jövőt szimbolizálják. A tudatos kontroll által a múltat és a jövőt a JELENBEN egyesíti. Olyan élethelyzetet teremt, ami megerősíti az ÖNBIZALMADAT. ÍGY MÁR ÁT TUDSZ LENDÜLNI A RÉGI ÉLETFÁZISBÓL EGY ÚJBA..

Az ÖNBIZALOM fénylényének fő feladata, hogy a bizonytalanság és a kételyek alacsony rezgésszintjéből a biztonság magasabb rezgésszintjébe juttasson.

Az önmagaddal való konfliktus, az egó és a menekülés felismerésével és befejezésével felszabadítja az erőforrásokat. Meg jön az életkedved.

Figyelmeztet, hogy a lelked a kétségeid miatt leggyakrabban a menekülést választja és nem az elfogadást, illetve a probléma felismerését és megoldását./ mert nem vagy hajlandó elengedni a régi hiedelmeidet/.

Az Életáramlatot úgy támogatja, hogy bőséget, azaz élet lehetőségeket teremt.

Segít a családi élet megteremtésében, rendezésében.

Fizikai szinten az izmokért felelős, ezért ajánlom figyelmébe mindenkinek, aki ilyen jellegű tevékenységet folytat, akár testmozgással, tánccal, vagy mint masszőr, de ha bármilyen más terápiával kapcsolatban, akkor is. Főleg szemkontaktus által működik.

FÓKUSZÁLJ A RAJZRA ÉS KÖSZÖNÖD MEG A FÉNYLÉNYNEK, HOGY MINDEZT MEGVALÓSÍTJA BENNED.
Naponta többször is használhatod, és figyeld az élet történéseit változásait.

Bár valójában minden rajzom fénylénye így működik, csak különböző programokkal energiákkal, feladatokkal, de mindenképp segítségnyújtással.

Ha kíváncsi vagy a többire is : www.sivakeniko.hu

A rajzaim megrendelhetők digitális nyomtatásban, bármilyen méretben (A 6,A 5, A4, A3 de akár kívánság szerinti megadott méretben) különféle keretezési, felfüggesztési lehetőségekkel, vagy csak sima laminálással (megegyezés alapján).Így az ÁR is a megrendeléstől függ.

Még szintén kedvelheted...

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

tizennyolc − tizenhét =