Újdonságok

MEGBOCSÁTÁS – St.Júdás

A rajzon egy férfi arc, egy griffmadárból bukkan elő. Felettük az esthajnalcsillag tündököl.

 St. Júdás bibliai történetének energiái hatják át a rajzot. Ennek alapján a fénylény feladata a MEGBOCSÁTÁS (önmagunknak és másoknak) AZ Isteni eszenciánk elvesztése miatt. A cél pedig a szenvedésvágyunk elengedése.

Júdás az őszinteség, szeretet, gondoskodás a STATUS QUO ( jelen állapot), A FÉNY ÉS A HIT energiáinak hordozója. A teremtés folyamatában a JÚDÁS eszencia a Földi energiák megtestesítője. Az első lépés ami a teremtéshez szükséges (a fordulópont A VÁLTOZÁS után).az ELKÉPZELÉS, MINT GONDOLATI FORMÁK A CÉLTALAN ÜRESSÉG HELYETT.

A GRIFFMADÁR az árnyoldalunkat mint szükséges démont jeleníti meg. A démon fontos eleme a lélek spirituális fejlődésének, mivel a rögeszmés gondolkodásmód és a megszilárdult minták a legfőbb akadályai az emberben a változásnak. A rögeszmék azért olyan erősek és azért oly nehéz, megszabadulni tőlük, elengedni őket, mert saját fényünkkel,energiáinkkal tápláljuk őket. Itt kap kulcs szerepet a sötét, az árny, a démon, mivel még erőteljesebb a hatása, mint a rögeszmének, tehát be árnyékolja a rögeszmét és a megszilárdult mintát, így nem kap több energiát, fényt, tehát van esély a megtörésre. Nyilvánvalóan, azért, mert a démon jobban érzékelhető, mint egy „rögeszmécske” tehát a tudatos elme fel tudja ismerni a problémát és felelősséget tud vállalni a diszharmóniáért, amit az ember saját magának okozott. Ilyenkor nem a sötétet a démonit kell eltávolítani, hanem a pozitív lehetőséget a lelket kell hittel, szeretettel erősíteni rendíthetetlenül, és a változás lehetőségeit kell feltárni, ennek kell folyamatosan energiát adni. Ez sajnos kezdetben sohasem kellemes, de inkább fájó és gyötrelmes.

A St. Júdás fénylénye tehát segíti a kapzsiság, gyűlölet, harag, ítélkezés, és a tudatos
kontroll által megszilárdult minták és rögeszmék megtörését.
Segít új gondolatformák, célok kialakításában, miután az önmagadnak (és másoknak) való megbocsátás megtörtént.

Még szintén kedvelheted...

2 hozzászólás

 1. Hajdú Erika says:

  Ord0 – Végül is

  Ezt akarád
  Te vagy az élet
  Vár már rád
  A végítélet

  Szomjúhozol
  A tűz eléget
  Ha fázol
  Nem végzek véled

  Hagyd mi hamis
  Láss enyészet
  Végül is
  Te vagy a végzet

  (2014.11.15.)

 2. Sivák Enikő says:

  Köszönet,mindenért…ÉRTED,HOGY VAGY…

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

13 − 4 =