mérleg
Újdonságok

MÉRLEG

A MÉRLEG FÉNYLÉNYE a JELEN végtelen lehetőségeinek harmonikus egységét szimbolizálja.

A valóságunkban szereplő ábrázolási formákkal kifejezve, a mérleg 2 karját képező, nappalok és éjszakák, a nő és a férfi, amik egységet alkotó, talán látszólag ellentétes atributumok.

A Mérleg fénylényében az éjszakában látható égitestek-csillagok, a megannyi ember szellemi forrását tükrözik. Egységben a Nappal, ami a szellemi forrásból kiáradó fényt, bőséget, információ áradatot képviseli .

A férfiban és a nőben a fény, mint fénylény, emberi formát ölt. Általuk megtörténik a valóság megteremtése. Minden ember számára a saját Isteni terve alapján.

Azt gondolhatnánk, hogy a mérleg két karját, középen egy stabil, szimmetrikus forma tudja egyensúlyban tartani. A rajzban mégis egy dinamikus, egyáltalán nem szimmetrikus forma, lágyan, de mégis határozottan egyesíti. A forma egy csigavonal középpontjából indul, megjelenítve az emberiség ősi forrásából áramló, őslenyomatokat hordozó, leginkább a DNS-hez hasonlítható energia áramlatokat, majd a végpontban, kiterjed, beteljesedik, meg valósul. Olyan ez mint amikor becsapódik a villám. Egy hatalmas energia halmaz, bizonyos útvonalon megérkezik a kitűzött céljához.

A férfi és a nő szemei be vannak kötve, mivel csak azt képesek látni, amit a tudatuk diktál, akadályokat képezve az ember számára legfőbb jó befogadásához. Ezért el vannak fedve. Így a figyelmüket önmagukra tudják irányítani és kapcsolódni tudnak belső énükkel-saját fénylényükkel.

Szabad utat kap az INTUÍCIÓ. Megnyílnak a végtelen határok és a végtelen lehetőségek .

Ha ráhangolódsz a MÉRLEG FÉNYLÉNYÉRE, a figyelmedet a belső lényedre irányítod. Egyensúlyba kerül a fizikai tested az elméddel és a lelkeddel. Ilyenkor a jelenben vagy. Megszűnik a múlt nyomasztó terhe, a jövőtől való félelmed, aggodalmad, az önmagaddal való konfliktusod, a tehetetlenség és reménytelenség rossz érzése.
Előtérbe kerül és megerősödik az ÖNSZERETET,önbecsülés,az önmagad iránti elismerés és tekintély. EBBEN AZ ÁLLAPOTBAN BOLDOG VAGY.

Aki ebben a csillagjegyben született, az ezen a fénykapun jött át a fizikai létbe ,így nála felerősödtek ezek a rezgések.

A MÉRLEG diszpozícióit áramoltatja.

Még szintén kedvelheted...

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

2 × kettő =