Lélekportrék

 

A lélekportré az a rajz, ami láthatóvá teszi egy emberi lélek eszenciáját. Látó-rajzoló képességem által rajzolom meg, képpé formálva az energiákat és a láthatatlan világ elemi részecskéit.
A lélekportré valójában egy kapu a spirituális szellem világba, a MINDENSÉGBE, amin keresztül állandó felső vezettetést kap az ember. Olyan mint egy spirituális vezető, aki segít a sorsod útját megteremteni és meg is valósítani. Segít TELJESSÉ válni. Támogatja és erősíti a pozitív energiákat, harmonizál, blokkokat old. Szem kontaktussal, gondolati szinten kommunikálhatsz vele, hisz ő egy intelligens energiával működő fénylény, aki képes érzéseket, képeket, gondolatokat, vagy más érzeteket generálni benned.

Tapasztald meg saját magad is!

 

2 thoughts on “Lélekportrék

  1. Serdült Sándorné

    Kedves Enikő Asha!

    A férjem nagyon beteg, és az lenen a kérdésem hogy az általad készített portré mennyiben segítene az állapotán? Vidéken élünk, amennyiben személyes jelenlétre is szükség van, azt sajnos anyagilag és fizikailag nem tudjuk vállalni. Képet tudok róla küldeni vagy leírást az állapotáról. És az is érdekelne hogy ez mennyibe kerülne, a lányom ilyen tekintetben felajánlotta a segítségét.
    Köszönöm a választ előre is , Erika

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük