Bemutatkozás

E-mail: enikosivak@gmail.com
Tel.: +36307244443

Megszülettem – skorpió lettem Sivák Enikő, 1965 november 4-én, Kassán.

A Kassai P. J. Safárik Egyetem, Eperlyesi Pedagógiai Szakán képzőművészetet és szlovák nyelvet végeztem.
2001-től főképp akvarell és akvarell-pasztellban realizáltam azt, ami éppen megérintett. Így készült el 2004-ben “Lelkünk zenéje” c. kiállításom, melyben

St. Martin /szaxofonos előadóművész/ zenéjéből merítettem.

Az élet viszont örök változás. A nagyon színes akvarell – pasztell rajzaim átalakultak, letisztultak és maradt a ceruza – mintegy varázspálca. S megszülettek a “Fényvivők”. A 22 rajz hatalmas tanítás volt számomra, mert hatalmas szellemlényekként keltek életre a papíron. Kisugárzásuk harmonizáló, fényhozó, gyógyító. Remete Tamás verseivel “Fényvivők” címmel könyv is készült belőlük.

Hihetetlen mélységeket és végtelen magasságokat járok be rajzaimmal az emberi érzelmek, lelki lét sokféle világában. Olykor más dimenziókat is érintek, túl a Világegyetem kapuján.

SPIRITUÁLIS rajzaim által megtudtam magamról, hogy arra születtem, hogy az emberi szemnek láthatatlan VILÁGOT láthatóvá tegyem. Bátorság kell ahhoz, hogy az ember a saját lelkét, saját érzelmeit, másokkal is láttassa. De még nagyobb kihívás, felelősség, és csoda, amikor egy másik ember lélekrészét, érzelmeit belső világát érinthetem, formát adhatok neki a ceruzám által. így születnek a lélekportrék, vagy formálódik képpé a zene, a dalok, a versek, vagy bármi más, ami megszólít, vagy amit én szólítok meg. És lesznek belőlük néha még logók, névjegykártyák, reklámtáblák, szórólapok, képeslapok, de akár kirakatok is.

Az a legfontosabb számomra, hogy a megalkotott munkáim ne csupán szépek legyenek, hanem kisugárzásukkal, energiájukkal átalakítva a negatív rezgéseket pozitív hatást váltsanak ki a környezetükre, az emberre, így lélekemelőkké, gyógyítókká váljanak egy egészségesebb és boldogabb lét megteremtésében.

A LÉLEK LEGFŐBB VÁGYA AZ ÖRÖK FEJLŐDÉS. Tanárból spirituális festőnő lettem, majd ”rajzoló mágussá” váltam, amiben ott van a látó, rajzoló és más képességem, de a sorsom beteljesülése is. Azzá váltam, aki a láthatatlan világot láthatóvá tudja tenni és aki olvas az AKASHAban.
Rajzaim nemcsak szép képek, de gyógyító, intelligens fénylények, tündérek, angyalok, apostolok, szentek, Boldogasszonyok és más ISTENI ESZENCIÁK amik dalok, versek, emberi lélekportrék, de akár mint Fény Tarot kártyák formájában nyilvánulnak meg. Élet feladatom, hogy a spirituális képeim segítségével eljuttassam az emberekhez a MINDENSÉG üzeneteit!

Üdvözöllek a VILÁGOMBAN!

15 thoughts on “Bemutatkozás

 1. Fazekas Ágnes

  Kedves Enikő! Már hallottalak egy pár megnyitón beszélni. Mindig mondtál valami újat. Ez az oldal azonban
  téged mutat be, vagyis magadat mutatod be, amely által teljesebb képet kaptam életededről, ill. munkásságodról. Nagyon tetszik. Sok sikert kívánok vele.

 2. Hibóné Csilla@gmail.com

  Üdvölőm.és kellő tisztelettel kérem segítsen rajtam férjem 5éve meghalt,azóta a vérnyomáson össze-vissza müködik,hol magas hol alacsony az orvossal sem megyünk az egyről a kettőre különben teljesen jól vagyok pörgök rendesen . Kérem segítsen beállítani egy normális értékre mondjuk 127ez nekem tökéletes, segítségét nagy tisztelettel köszönöm,és további napfényes napot kívánok tisztelettel Hibóné Csilla

 3. Sivák Enikő Post author

  Kedves Csilla,ezt ne itt beszéljük meg.Hívjon fel telefonon 0630/7244443,várom szeretettel,ha nem tudnám felvenni,akkor vissza csörgök.

 4. Hibóné Csilla@gmail.com

  Drága Enikő sokat hívtam , de a telefon mindig azt mondja: előfizető nem kapcsolható, kérek egy másik számot, ha tényleg segíteni szeretne köszönet Csilla

 5. Biro Timea

  Kedves Enikö!
  Érdekesnek találom a képeit,és olvastam önröl.De nem tudom elérni hogy felvegyük a kapcsolatot.Nagyon szeretnék öntöl képet vásárolni ,illetve hogy készitsen nekem személyre szabott képet is.Érdekelne mi sül ki belöle:-)

 6. Sivák Enikő Post author

  Köszönöm az érdeklődésedet,a bemutatkozás c. oldalon vannak az elérhetőségeim

 7. Domokos Edit

  Szia Enikő!

  Az éjjel olvasgattam és ez “sült ki” belőle – elküldöm neked szeretettel:

  Domokos Edit: Talán…

  Az adatgömbök izzón
  őrzik még a csillagfényű reggelt,
  midőn világosult-fáradt elmém
  nagy-nehezen felkelt.

  De csukódna még pillám,
  nyitnám a tágas űr-térre a szemem:
  ott is feléd nyújtom
  megtagadott kezem!

  Nem járnál egyedül már
  szerte a Világban,
  ha meglelnéd időszálam
  itt az Akashában…

 8. Veronika

  Sclarosis multiplex miatt 11 rosszabodásom volt amitől járókert és segítség nélkül már menni sem tudtam amikor az egyik ismerősöm a kezembe adta Eniköről megjelent cikket ,az olvasottak után megkerestem és már a 3. kezelés után minden segítség nélkül tudok járni .A történetemet azért írom ,mert hátha más elött is felvillan a gyógyulás reménye . Köszönöm a Jó Istennek ,hogy megtaláltam Enikőt és köszönöm Enikőnek a fáradhatatlan segítségét .Így már azt is köszönhetem ,hogy élek.

 9. Veronika

  7éve vagyok leszázalékolva sclerosis multiplexel 11 sub(rosszabodás) után hozta el az egyik ismerősöm a cikket ami enikőről szólt ,természetesen megkerestem . Az állapotom nagtyon rossz volt ,menni már csak kerettel és segédeszközzel tudtam ,az ergyensúlyom is rossz volt .Enikő 3 kezelése után lábra álltam ,onnantól keret és segédeszköz nélkül megyek .Történetemet azért osztottam meg másokkal ,hátha valakinek segít ,hogy mindenből van kiút . Köszönöm a jó Istennek ,hogy lehetőséget adott a gyógyulásra és köszönöm Enikőnek a lelkiismeretes segítségét és azt is köszönöm ,hogy van nekem.

 10. Sivák Enikő Post author

  Drága Veronika, köszönöm,hogy megosztottad mindezt.Köszönöm a kitartásodat és a HITEDET,mert ezek nélkül nem tudnák segíteni.És végtelenül HÁLÁS vagyok Neked azért ,amit tőled kapok.Hatalmas TANÍTÁS VAGY nekem.

 11. Sivák Enikő Post author

  Drága Edit nagyon szépen köszönöm ,majd találunk ennek a versnek egy képet ,és bemutatjuk mindenkinek.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük