Novinky

ÉLET VÍZ

Évezredek óta keresi az emberiség az ÉLET VIZÉT, hisz a víz az élet forrása. Mivel a víz átveszi a környezete rezgéseit, ezért minősége, legyen az hegyi forrás, városi csapi, palackozott, vagy bármilyen tisztító rendszeren szűrt víz, alig támogatja az egészséget /a legjobb minőségű is max. 25 %-ban/.
A FORRÁSOK FORRÁSA c. rajzom olyan fénylény, aki a mindenség eredendő vízforrásának a rezgését tartalmazza. Amikor vízzel érintkezik első lépésben 55 másodperc alatt méregteleníti, majd szellemi szinten betölt és beindít olyan rezgéseket, mint pl. egészség, őszinteség, gondoskodás, szeretet, bőség, elfogadás, figyelem, tudatosság…Olyan rezgésszintre erősíti őket, hogy a diszharmonikus, fals frekvenciák, amik alacsony rezgésszintűek, tehát káros hatásuk van a szervezetünkre, egyszerűen lemaradnak, elenyésznek. Hogy ezt a csodás lehetőséget eljuttassam az emberekhez, megalkottam a FORRÁSOK FORRÁSA fénylényének erővonalas változatával, és rágravíroztattam,ill. rányomtattam az üveg palackra.
A palackban lévő víz olyan rezgésszintűvé válik a palackra gravírozott, vagy nyomtatott logó formájú fénylény hatására, ami teljes mértékben azonosul az élettel a testünk sejtjeivel, a lélekkel, a szellemmel. Ezért akár 93 % -ban is TUDJA TÁMOGATNI AZ EGÉSZSÉGÜNKET. Nemcsak hogy jó minőségű, tiszta, de gyógyító hatásúvá válik, beindítja a spontán önygyógyítást, jó közérzetet biztosít. Élettel telivé válik a testünk, így lelkileg és szellemileg is csodásan érezhetjük magunkat.
Mindemellett olyan finom íze van ,hogyha egyszer megkóstolod, boldogan fogsz vizet inni az ÉLET VIZE palackból.

BOLDOG ÉLETVÍZ IVÁST KÍVÁNOK

ÁRA: 11 000 Ft / 35 eur + postaköltség 1500 Ft/ 5 eur/

FÉM KULACS: fehér, fekete, piros, kék színben.
800 ml
ÜVEG PALACK: zöld, sárga, rózsaszín, narancssárga színben
900 ml

Megrendelhető: +3630/7244443, enikosivak@gmail.com

Mohlo by sa vám tiež páčiť...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

twelve − six =