Novinky

HÁRFA-HANGOLÁS ISTENNŐ

Tudom, hogy a hárfa húrjainak rezgését, mint zenét szoktuk hallani. Nőiesen lágy hangzása miatt az ősi kultúrákban a mennyet és földet összekötő szeretet hídjának tartották. Igen, a rezgések kapcsolódásai csodás áramlásokat hoznak létre, amik lelki érzésesekben és testi érzetekben nyilvánulnak meg.
A Hárfa Istennő is ezt teszi velünk, csak nem a hallás, hanem a látás útján. Abban a pillanatban, ahogy elkezded nézni, különös érzések és testi érzetek támadnak benned./ bizsergés, melegség stb./ Egy idő után finom, ellazult lelki nyugalomba juttat. Ráhangolódsz a rajz által sugárzott rezgésekre. Valójában ez nem egy különleges jelenség, mert minden rajzom egy fénylény-Istennő-Isten, aki mint egy tükör, önmagunkra hangol. Különösen erőteljes ez a hangolódás, ha a belőlünk született, számunkra egyedi fénylényünkkel tudunk ily módon hangolódni.
A Hárfa Istennő önmagát a hangolást képviseli. A hangolódás a teremtés folyamatának nagyon fontos része. A valóra válás önmagában, áramlás nélkül nem tud beteljesülni, mivel a hangolás biztosítja a vonzerőt, ami bevonzza az adott tényezőket, amik létre hozzák a beteljesülést.

Az ember megszületése már akkor elkezdődik, amikor az üres fénylény elkezdi magába gyűjteni azokat a diszpozíciókat, amik az ember földi létét lehetővé teszik.

– a SZELLEMET mint a létezés forrását /a működéshez szükséges programokkal/
– a LELKET, mint egy végtelen adatbázist
– az ÉRZELMI lenyomatokat-mintákat, amik a lélek fény energiájának a
megnyilvánulásai
– az ISTENI eszenciát, mint teremtő tudatosságot
– a SZERETET rezgését
– a MINDENSÉG, mint hovatartozás rezgését
…és mindazt, ami az embert emberré és egyedivé teszi./ az ismeretlennel együtt, amit a jelen valóságunkban felfogni és értelmezni nem tudunk/
Tehát ezen diszpozíciók összehangolása már a fénylényben megtörténik.
Aztán lényeges a fénylény és a fizikai test összehangolása, A kollektív tudatból sajnos bekerülhetnek diszharmóniát okozó „programok„ főleg félelmek, fájdalmak formájában, amik a gyermek vállalással, szüléssel, megszületéssel kapcsolatosak. Ezért szeretettel ajánlom a Hárfa Istennőt minden áldott állapotban lévő nőnek.

Tulajdonképpen az egész emberi élet egy végtelen hangolódás. Ha minden belőlünk indul ki, egyáltalán nem mindegy, hogy mire hangolódunk. Ha alacsony rezgésű kellemetlen rossz érzésekre hangolódunk, az feszültséget szül és annak pusztító a hatása. Ha magas rezgésű szeretetteljes, szép és finom érzésekre hangolódunk, akkor csodás valóságot teremtünk magunknak.

A HÁRFA ISTENNŐ varázslatosan finom rezgése így nem tud másra, mint a szeretetre és a boldogság beteljesülésére hangolni.

Megnyit bennünket a számunkra legfőbb jó iránti igényünkre és annak beteljesülésére.

Mohlo by sa vám tiež páčiť...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

eighteen − seventeen =