Novinky

Az INDIÁN és az ÖRDÖG

INDIÁN - P.Szabó István filmje
INDIÁN – P.Szabó István filmje

P. Szabó István (Peet) az a kedves barátom, aki megengedte, hogy betekinthessek a lelkébe.

Így született meg az ANKH című lélekportré, ami a Fény Tarot kártyáim ÖRDÖGE lett.

És láss csodát!

Ördög
Ördög

Peet megalkotta mindazt, ami az ÖRDÖGBEN benne van. Filmet írt és készített belőle, csak nála kegyesen az INDIÁN címet kapta. Ez az egyetlen, ami kegyes és megbocsátó ebben a filmben. Minden más annyira igaz, annyira valódi, hogy szinte fáj. És ez így van jól. Nagy bátorság kellett ahhoz hogy ilyen nyersen adja tudtára a világnak, mit gondol róla. Én pedig egyetértek minden egyes mozzanatával a filmnek és köszönöm, hogy napvilágra kerültek általa azok a dolgok, amik mindannyiunkban ott rejtőzködnek, alattomosan lappanganak, csak nem merünk velük szembenézni.
Hogy miről beszélek? Beszélünk a Pettel? Miről szól a film? Hát mi másról mint mindannyiunkról.
Rejtett félelmeinkről, a tükörről amit másokban látunk és amih visszatükrözi a saját hiányosságainkat, árnyoldalainkat. Mi másról mint a VÁLTOZÁSRÓL ami meghozza az Életet, ha megmerjük lépni a lehetetlent, vagy elér a HALÁL, ha nem tudunk ellenállni a kísértésnek, nem tudunk NEM-et mondani. A változás mindig fájdalmas és nehéz. Az INDIÁN is szeretne jobb, harmonikusabb életet, sikert, gazdagságot, bőséget, harmonikus párkapcsolatot, vagy csak jó kapcsolatot a környezetével. De mind ehez előbb ÖNMAGÁT kellene megtalálnia…

Végtelen a hálám ezért a filmért. Mindenkinek szeretettel ajánlom, mert ha ma még nincs bátorságunk magunkba nézni és felismerni a pusztulás jeleit, lehet ez a film, az INDIÁN felébreszt, felráz, de mindenképpen elgondolkodtat, hogy mélyen-nagyon mélyen, mi lakozhat bennem, mi az amin VÁLTOZTATNI KELL, MERT CSAK ÍGY LEHET ÉLETBEN MARADNI.

Én így láttam az INDIÁNT, nekem erről szól.

 

Mohlo by sa vám tiež páčiť...

2 komentáre

  1. Sivák Enikő hovorí:

    Örülök,hogy megérintett a weboldalam.Légy máskor is a VENDÉGEM.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

four + 2 =