Novinky

Szívvel élni és teremteni

SZÍVVEL ÉLNI és teremteni
SZÍVVEL ÉLNI és teremteni

Megjelent HATALA ÁGNES új Naplója!

Szívvel élni és teremteni – Önfejlesztő Napló 2014
Az Önfejlesztő Napló 2014 az ILLIA & Co. Könyvkiadó Kft. egyedi tervezésű határidőnapló-kínálatának egyike, ahol a hagyományos naptár funkciót egyedi tartalmak egészítik ki.

Leírás:
A 2014-es Önfejlesztő Napló határidőnaptár és könyv is egyben, amely segít önmagunk megismerésében.

Az új energiák, amelyek már 2013-tól észrevehetően jelen vannak a mindennapjainkban, hatványozottan felerősítik mindenkinek az egyéni Önvalóját annak megfelelően, hogy jelenleg éppen hol tart. Ebben az új energiában már nincs helye az alacsony rezgésű, manipulatív, hatalmi energiáknak, csak a tiszta fénynek, szeretetnek, örömnek és lelkesedésnek.
Ennek az elérésében segít az új Napló!

Segítek megtisztítani a szíved, és figyelni rá, hogy az elme agyalását felválthassa a szíved tudatossága. Használd hatékonyan az új Energiát a tisztán érzékelésed erősítésével.
Sok gyakorlatot találsz arra vonatkozóan, hogy meglásd a tiszta Önvalódat, azt, aki valójában vagy.
Ezáltal tudsz egyre hatékonyabban élni, és szívvel teremteni az életedben.
Már a borítón lévő kép is egy hatalmas ajándék Neked a mindennapjaidhoz, hiszen segíteni fog az egyensúlyod megteremtésében, hogy harmóniában élhess önmagaddal és a környezeteddel. Segíteni fog gyógyítani, rendezni a kapcsolataidat is.
Ha megkérdezem, ’KI VAGY TE?’, mit válaszolsz? Megtaláltad már a sok-sok elvárás és megfelelés rétegei alatt azt, aki vagy?

Ez az új napló az önvalód felismeréséről szól.
Erősítjük az intuíciódat és a magabiztosabb választásaidat.
Tisztítjuk a szívedet, és ez által tested minden szintjét.
Segítségével jobban rálátsz majd a lehetőségeidre és az életed területeire. Emelkedik a rezgésszinted, egyre tisztább leszel, és hatékonyabban megvalósulnak a teremtéseid.

Mohlo by sa vám tiež páčiť...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

three × two =