Változás FÉNYLÉNYEI

VÁLTOZÁS A TŰZ FÉNYLÉNYEIVEL

Az Univerzumban egyetlen törvény van, hogy mindig minden változik.
A 2014-es Zöld ló évében ez halmozottan is érvényes, mivel ez az év a TŰZ a VÁLTOZÁS éve.

Amikor 2013 novemberében megszületett lélekportréként az első tűz angyal, a Tudatosság fénylénye, kicsit utána kellett néznem a történéseknek.
A TŰZ egy megalény, aki a Földön a NAP által nyilvánul meg, 7 aspektusban. Célja az újjáalkotás és átalakítás; az hogy biztosítsa a növekedés folytonosságát a változás által, és azt, hogy a világegyetem egyik része se válhasson statikussá, merevvé és tétlenné. A tűz elem az isteni Akarat kifejeződése, amely szüntelenül nyomást gyakorol minden életre, és minden formában az életáramlat tökéletesebb kifejezésére . A tűz speciális feladata fenntartani az egyetemes mozgást.
A 7 megnyilvánulási forma, 7 fénylény képviseletét jelenti. Minden fénylénynek sajátságos tulajdonságai vannak, különböző feladatokkal rendelkeznek, és mégis egy egyetemes Univerzumbeli egységet alkotnak.

Erről szól ez a sorozat. Egymás után érkeznek az emberek, akik lélek eszenciaként hordozzák magukban ezeket a fénylényeket és megengedik, hogy lélekportrékén megszülethessenek, a rajz által láthatóvá váljanak, és ezáltal jelenlétükkel az emberiség segítségére legyenek.
Természetesen az az ember, aki magában hordozza ezt a lélek eszenciát, ő felé a fénylény speciális programokat is kinyilatkoztat és realizál.
A sorozat lényege,  már megszületett, formát öltött fénylény feltárása, megértése és befogadása . Ez a befogadás történhet itt és most /az internet közvetítésével a képre való fókuszálással/, de a sorozat befejeztével majd egy későbbi időpontban egy kiállítás keretén belül az eredeti rajzokkal is.

 

FÉNYESSÉG FÉNYLÉNYE

Fényesség fénylénye

Fényesség fénylénye

A Fényesség az önbecsülés ereje.

A Fényesség fénylényének képi megnyilvánulásában kulcsfontosságú a sárkány szerepe.
Ő a spirituális megvilágosodást jeleníti meg ami valójában a Hit ereje.

A csecsemő mirigyben van a központja.

A Fényesség fénylényének a feladata, hogy az alacsony rezgésszinteket /amik az élet lehetőségek hiányában,nyilvánulnak meg/, a fényáramlat segítségével a szeretet által magasabb rezgésszintre a fényességbe juttatja. Valójában ezáltal egy spirituális gyógyítást végez. A fényáramlat tartalmazza a bőséget-élet lehetőségeket, ami mesterkulcsokként -megoldásokként működnek. Tehát a változás által megoldásokat teremt, ami új életminőséget eredményez.

Így törvényszerű, hogy a kreatív alkotás a legfőbb eszköze, tehát ezt támogatja szellemi, lelki mentális és fizikai szinten is.

A Fényesség fénylénye tehát segítséget nyújt a hit erejét támogatva a szeretet legmagasabb rezgésszintjére jutni,í gy eltűnnek a félelmek, amik gátolják a változást.

 

SZABADSÁG FÉNYLÉNYE

Szeretet fénylénye

Szeretet fénylénye

A SZERETET KULCSA, illetve képlete a Dávid csillagban rejlik.

Dávid csillag

Dávid csillag

2 egymásba olvadó háromszög, tehát 2 elem, ahol az egyik lehajol és magába foglalja, felemeli a másikat. A NŐI MINŐSÉG MAGÁBA FOGLALJA ÉS FELEMELI A FÉRFI MINŐSÉGET. Tehát eleve az őszinteség által az erő befogadását és hatványozását jeleníti                                              meg.

A SZABADSÁG FÉNYLÉNYE a boldogság és a siker tiszta erejével gyógyítja azokat a szellemi sérüléseket, amik az erőszak és a kegyetlenség által keletkeztek. Ez úgy történik, hogy egyesíti a bennünk lévő Isteni lélek eszenciát a saját szellemünkkel (a forrásunkkal).

Az ANYA – SEB mint a női lét fájdalmát, sérült anyai érzelmek gyógyulását segíti, a harag elengedésében való részvétellel, és az önmagunknak való megbocsátás, elengedések általi segítséggel. Ezek után pedig vágyak teremtésével.

Bővebben az   Anya-sebről:

http://inspira.blog.hu/2014/07/17/miert_rendkivul_fontos_nekunk_noknek_hogy_begyogyitsuk_az_anya-sebet

 

 

 

Hit fénylénye

Hit fénylénye

A HIT fénylénye

A HIT fénylénye segítséget nyújt a tudatos élet megteremtésében. A bölcsességben nyilvánul meg. Ennek a fénylénynek a dárdán és a koronán kívül még maszkja, és egy pajzsnak tűnő eszköze is van.
A maszkra, neki mint fénylénynek nincs szüksége, csak emlékeztetőül viseli, hogy az érzelmek elrejtése a vágyak elutasítása, tehetetlenséget idéz elő. Márpedig Hittel teremteni csak az érzelmeken át lehet.Nem lehet elmenekülni egy álca mögé. A jó befogadásra meg kell nyílni.A pajzs/vagy ami annak tűnik/ az ISTENI REND eszköze, ami meg tudja változtatni a tudatosságot.

 

A Hit fénylényének az a feladata, hogy a megbocsátás transzformáló erejével kiszabadítsa a lelket és a szellemet, a neheztelés és a kegyetlenség negatív energiáinak terhe alól.

Az ISMERETLEN értelmezésével segít megvalósítani a személyes célokat, ezzel aztán összhangba kerül az Isteni terv (mint lélek eszencia) a szellemmel, mint forrással, ezáltal végtelenné válik a látóhatár.

 

 

TUDATOSSÁG fénylénye

Tudatosság fénylénye

Tudatosság fénylénye

A Tudatosság fénylénye, az igazságba vetett hittel alakítja a szellemi tudatosságot.
Az aurában és annak minőségében nyilvánul meg.

Feladata, az igazságtalanság /mint a tehetetlenség, ítélkezés aspektusa/ felkutatása és az őszinteségre való transzformálása a DNS és a kromoszómák szintjén. Spirituális gyógyítást végez.
Az élet értelmének megerősítését, célok felállításával segíti.

 

 

 

 

ISTENI REND fénylénye

Isteni Rend

Isteni Rend

Az Isteni REND fénylénye kiszabadítja és vissza juttatja az emberhez az elkóborolt lélekrészeket a személyes teljesség érdekében. Rámutat azokra a negatív energiákra, amik eltérítenek a számodra helyes iránytól és a céljaidtól.
Megnyilvánulásának a helye az agy, így agyhangolással a helyes irányba terel.

Segítséget nyújt és hárítja a karrier, munka és a családi életet gátló tényezőket.
Láthatóvá teszi azokat a rejtett programokat, amik a gyávasággal, visszaéléssel, kudarccal kapcsolatosak, hogy erősítse a szabadság és a tisztaság pozitív energiáit.
Sőt aktivizálja az ,,érdeklődő,, archetípust, hogy a lélek mielőbb elérje a spirituális megvilágosodást, mert hisz ez a célja minden léleknek.

 

IGAZSÁG fénylénye

Igazság fénylénye

Igazság fénylénye

A z IGAZSÁG fénylénye aki felkínálja a jelen pillanat végtelen lehetőségeit. Olyan, mint egy kimeríthetetlen forrás. A korlátlan szabadságban, megértésben, és a szeretetben nyilvánul meg.
Feladata, tudatos programokkal való gondoskodás a fény harmonikus áramlásáról, ami a depressziós, rögeszmés tévhitek finom áthangolásának a befogadását jelenti a tobozmirigyen /harmadik szemen / keresztül.
Tisztít mindent, ami elfolytja az életenergia áramlását, legyen az kapzsiság, érzelmi elfojtás, kudarc /mint a siker elfojtása/,vagy az önmagunkról való gondoskodás, a teremtő energiák, lelki sérülések, vagy akár az emlékek elfojtása.
Támogatja a BŐSÉG /mint élet lehetőségek/pozitív energiáját.

 

Változás

Változás fénylénye

A VÁLTOZÁS fénylénye
A Változás fénylénye a transzformációt különös módon alkalmazza. Egyesíti a gondolatot, mint erőforrást a lélek tervvel az Isteni Renddel és az életáramlatba helyezi.

Feladata felkutatni és kitisztítani a rejtett, vagy még ismeretlen VÁGYAKAT, mint kihívásokat, majd erősíteni azokat. A közönyt erőre változtatja. Feloldja a tudatalattiból feltörő „meséket“ amik után csak sóvárog az ember, de sohasem válnak valóra és csak akadályozzák az életáramlatunkat. Megrekedünk.

Természetesen a kihívásokban nyilvánul meg ez a fénylény.

A Változás fénylényének külön álló része, mint egy végkifejlete a GÖMB, ami a bőség megtestesítője. Főképp a pénzben, jövedelemben karrierben és a munkában nyilvánul meg és fejti ki jótékony hatását.
A Gömb a fénylény domináns része, a BŐSÉG TÉNYEZŐIT A SZELLEM ÁLTAL RÁHANGOLJA A TEREMTÉS MINTÁINAK UJJÁ ÉPÍTÉSÉRE. Mivel a pénzenergia kifejezetten fizikai energia, ezért tudatosan kell vele bánni.Ebben segít ez a GÖMB. Ha problémád van a pénz teremtéssel, akkor először a benned lévő blokkok , félelmek, diszharmonikus gondolatminták korrekciójára talál megoldást. Figyelni kell honnan jön a segítség, egy ember, vagy bármilyen információ,  vagy egy tanfolyam, de lehet egy célirányos ötlet,vagy bármi más formában.Hordhatod a pénztárcádban, vagy bárhová kiteheted.Rajtad múlik milyen találékony vagy, csak minél többet legyen a közeledben, de akár naponta is fókuszálhatsz rá,és hagyd, hogy végezze a dolgát,korrigáljon benned amit lehet.

KÉSZÍTTESS VELEM  NÉVJEGYKÁRTYÁT MAGADNAK , HOGY HATÉKONYABBAN KIFEJTHESSE A HATÁSÁT.!!!

Köszönet Tinger Tündének, hogy lélekportréja által, életre kelhetett a Változás fénylénye.Az ő számára, személyes feladatként,/ saját elmondás alapján /ezt hozta:

Feladatom: Az emberiség szívébe a megértés, és tisztaság, fény magját elültessem és növekedésre serkentsem, bizalmukon keresztül. Tisztán lássák, hogy az Univerzum részei. Óriási változások közepén járunk, az Univerzumnak nagy szüksége van tiszta emberi energiákra, sajnos a földön nem mindenki érdeke, hogy ez a változás létre jöjjön, különböző energiák elhomályosítják az emberek tudatát. Év ezredekkel ezelőtt, ez az energia szabadon áramlott. Őseink kezében volt a tudás, amivel irányítani tudták tudatukat. Nem hiába, hogy régen bölcs öregek vezették a földi kolóniákat, ővelük nem sok mindent tudtak kezdeni, ezért a fiatal tapasztalatlan tudatot kezdték manipulálni, sokáig nem sok sikerrel, Napjainkra sajnos ez meg változott. Ezért fel kell nevelnünk egy új generációt, mely ismét tiszta és befogadóvá válik. Az új generáció az emberiség kis része csupán, őket kiválasztottaknak is nevezhetjük. Nagyon kevesen vannak akik hordozzák még azt a rejtett tudást ami újra ébresztheti a tiszta energia áramlását.

 

Köszönet és Hála! A Fény Lények üzennek….Nekem most ezt a két verset kellett hogy el küldjem Neked, és Mindenkinek….

Légy az, Aki Vagy!…
Légy az, Aki Vagy. Fény az Égen.
HópehelyTánc, Téli Napsütésben.
Lágy Szellő, MadárDal ölében.
Légy az, Aki vagy. Tűz a Mélyben.
Végtelen Dal, Föld Kelyhében.
Mosoly, Zöld Pázsit Időtlen Terében.
Hang, Lelkek Szívében.
Légy az, Aki Vagy. Csend a Csendben.
Lélegzet az Ismeretlenben.
Arc nélküli Arc a Jelenben.
Tiszta lapon Pont . a Végtelenben….
…..Király Vagy. Szolga.
Népednek Utat mutatva.
Végtelen Óceán. FöldFolyóban táncolva.
KirályNő Vagyok. Szolgáló.
Király előtt Lámpást tartó.
Titok Óceán. FöldFolyónak Teret adó…..

Retter Erzsébet

NAPTŰZ

 A Nap, amin keresztül a fénylények megnyilvánulnak itt a Földön

Naptűz

Naptűz

11 thoughts on “Változás FÉNYLÉNYEI

 1. Betti

  Drága Enikő!

  KÖSZÖNÖM!!!! KÖSZÖNÖM!!!!!

  ….szavakban el nem mondható, betűkkel le nem írható……olvasom soraidat….. a Fénylények be Ölelnek……ÁTÉLEM….
  ………arcon gördül Egy Könny Csepp…..ez a verssor jut az eszembe az egyik versemből..

  …és íme a vers:

  Lélek Szerelem

  Szél Hintón szalad az Idő,

  Tér Síkokon bandukol a Csend,

  Madárszárnyú Pillanatban érkezik a Rend.

  Arcon gördül Egy Könny Csepp,

  Szélben táncol a Csend,

  Szív Dalban fürdik az Élet,

  Szentségben szül a Rend.

  Simogató Örömben lágyan ringat a Kéz,

  Szent Kehelyben Világot nyit a Lélegzés.

  Időtlen Időben Egybekel a Tér,

  Ember Lépteiben a Mindenség Hazatér…

 2. Sivák Enikő Post author

  A könnyekig meghatódtam…és pontosan így képzelem az energiák hatványozódását

 3. Hegyi Éva Mónika

  Drága Enikő!
  Kapcsolatom Veled egészen különlegesen jött létre, ami számomra ismételten bebizonyította az Isteni gondviselés hatalmát és erejét, az Univerzális Törvények létezését, a Hit erejét, a “Kérd és megadatik” elv működését….
  Ültem egy este a gépem előtt, s kerestem valamit, hogy mit, az nem is fontos. Talán kártyákat. De ahogy lenyomtam az enter billentyűt, téged találtalak meg…És az érzést nem tudom leírni….Beszippantottak a képek, áradt az energia és csak bámultam…abban a pillanatban kiszakadt belőlem: “Találkoznom kell vele!”
  Megindokolni nem tudtam, csak jött az érzés. S amikor kinyitottam az e-maileket öt perc múlva, ott volt a veszprémi Natura Nap plakátja, ahol gyógyítóként vettem részt, s hát persze, hogy ott volt a neved 😀
  Nincsenek véletlenek. Azóta tart ez a különös utazás veled, mely egyre több mindent enged szabadon.
  Előző életes és metafizikai hipnoterapeutaként mélységesen hiszem, hogy mindnyájan ugyanannak az Egynek vagyunk a megnyilvánulási formái, hogy minden energia, s hiszem a lélek erejét.
  Elmeséltem neked a fiam történetét, s te azt mondtad, ő képviseli a REND értékét ebben a Tűz Fénylényes sorozatban….
  Aztán megszületett a kép. Ami nem kép.
  Nem tudom, hogy mi.
  Azt tudom, hogy amikor megláttam, beleszegeződtem a székembe, elkezdett rázni a hideg, valami hihetetlen erő áramlott a képből, és igen, elsírtam magam.
  Felhívtalak.
  Azt mondtad, ebbe az egyetlen rajzba bele sem tudtad sűríteni azt, ami megszületni vágyik, mert az “mindenkinél kivágná a biztosítékot”; “egyszerre Védelem és Generátor”. Elhiszem neked, hiszen érzem.
  Szívből kívánom, hogy ez a sorozat minél több emberhez tudjon eljutni, hogy elkezdhessék betölteni itt és most a szerepüket, a Földön.
  Szeretettel ölellek:
  Évi

 4. Lenóka

  Kedves Enikő!

  Az első ami megjelent lelki szemeim előtt az az ikerlelkek szerelme. Ami túl mutat a földi halandó szerelmen az elmúló sűrűségen.
  Az az életérzés, mikor termőre fordul a lélek fodrában a fénymag, amit az Isten belevetett a szívünkbe. Amiben benne van az összetartozás, az örökkévalóság minden harmata és fénye, minden hulláma és íve, mélye és magasa.

  A legutolsó versem szerintem éppen hozzá illik, fogadd szeretettel:

  Öröm légy

  Öröm légy;

  Fények hídja,

  NapMag.

  Öröm légy;

  harmatos cseppje

  szivárványsugaraknak.

  Öröm légy;

  születése a fénynek.

  Szívedben

  aranyból

  teremj világot

  s szerelmet zengjen

  élted.

  Áldás!

  14.05.16.

  Bettinek, pedig köszönöm, gyönyörű sorait én is!
  Rita –
  Lenóka

 5. Sivák Enikő Post author

  Hűűűűűűűűűűha…ennyi csodát el sem bírok hirtelen, könnyeket csaltál az arcomra, gyógyítók a szavaid.És csak megsúgom,hogy ezzel a verseddel kicsit beelőzted a történéseket….a NAPMAG még csak készülődik megszületni.

 6. Sivák Enikő Post author

  Drága Éva,amikor megláttuk egymást a NATURA NAPON ….számomra a világ legtermészetesebb dolga volt,hogy a nyakadba ugrottam, gondolkodás nélkül, mintha csak erre vártunk volna eddigi életünkben,hogy végre ÍGY LEGYEN,mert ennek ÍGY KELLETT TÖRTÉNNIE.EL sem merem gondolni mit készít általunk az Univerzum, de én állok elébe, tűzbe mennék érted…VELED…pedig még nem is ismerjük egymást, és mégis…az idők végezetétől…az idők végezetéig…

 7. Lados Anna

  Ma jöttem hozzád.
  A fellegek felett jártam, akartam neked is küldeni a linket fotóimról …..azután letettem róla …….
  (nem zavarlak)…rajzolj!!
  Látom, megint csodákat alkotsz, repültem veled :)))
  Még is küldöm a blog linkjét (magánban) S egy pár kimaradt fotót, csoda volt odafenn.
  Ölellek nagy szeretettel
  Anna

 8. Sivák Anna

  Köszönöm Enikő! Nagyon büszke vagyok Rád és örülök, hogy ilyen reakciókat váltanak ki a képeid. Én nem tudom ílyen szépen megfogalmazni a véleményem, csak csatlakozom hozzájuk és szeretettelfigyelem és várom a folytatást. Szeretlek, A.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.