Újdonságok

TISZTASÁG FÉL EGÉSZSÉG

Tisztaság fél egészség.

OG Crystal Clean

A közmondás ezt mondja ”TISZTASÁG FÉL EGÉSZSÉG”.Lehet, hogy még a nagyszüleinknél ez igaz volt, mármint önmagában a szólás, csak sajnos napjainkban már a tisztaság vált relatív fogalommá, és az eszközök, amivel a látszólagos tisztaságot elérjük, no az mérgező és káros, nemcsak az emberre és környezetére, de az egész Földre,merthogy általában minden tisztítószer amit használunk, vegyszer így mérgező.
Ha elolvasod www.webshop.oberonlife.com honlapot, megtudhatod, hogy létezik egy kitűnő,szinte varázslatos tisztítószer család, amely egyedi a világon, mert nem tartalmaz vegyszereket, /amelyek, mint tudjuk, minden formában károsak az egészségünkre/, környezetkímélő, 96%-ban elbomlik, nagyon hatékony és könnyű vele a takarítás. Örülök, hogy rátaláltam, megtapasztaltam, hogy úgy működik, ahogy az le van írva. Az üzleti része a dolognak számomra nem a legfontosabb. A legfontosabb a tiszta és egészséges környezet, amit általuk játszva meg tudok teremteni a családomnak.
Számomra az egészség LÉTFONTOSSÁGÚ, odafigyelek az egészséges táplálkozásra, harcolok az egészséges életkörülményeinkért, életmódunkért nem csak fizikai, de szellemi szinten is. Mint spirituális képzőművész és terapeuta,felügyelem még a rajzaim energetikai és spirituális tisztaságát is.
És akkor felmerül a kérdés……NA DE MIVEL TAKARÍTOK? CSUPA VEGYSZER minden tisztítószer!!! Mérgekkel veszem magam körül, ami nem tisztít, csak roncsol, minden felületen ott marad ahova ér, minden felületről ez párolog a levegőbe és belélegezve ingerli a tüdőnket, a nyálkahártyáinkat az edényektől kezdve a bútorokon, padlón a fürdőkádon keresztül a toalettet is beszámolva. A Domestosban a Hypóban klór van, ami idegméreg, vagy a vegyszer, ami a habzást okozza csak egy mutatvány, semmit nem tisztít, viszont kitűnően mérgezi a környezetet és sorolhatnám a sok vegyi összetevőt!
Pici babák lesznek leukémiások, és spirituális emberek halnak meg rákos megbetegedésekben, és nincs olyan család ahol ne lenne valakinek az allergia valamilyen formája mert elfeledkeztünk a vegyszeres takarítás hatásairól. És csak mellékesen megjegyzem, hogy kb. 300 -féle, az ember szervezetét károsító vegyszer van, úgy általában mindenkinek a vérében.
Hát én biztos vagyok benne, hogy nem ezt érdemlem! Én vegyszermentes környezetet akarok magamnak és a szeretteimnek. Az élet egy zseniális lehetőséget, adott a kezünkbe, amivel nemcsak önmagunkat, de az egész FÖLDÜNKET meg tudjuk menteni, merthogy évek óta nyilvánvaló, hogy elindult a pusztulás útján.
Ezekkel az OG Crystal Clean tisztítószerekel csodás a takarítás, nem fuldoklok, nem csípja a szemem, nem szakad le a bőröm a viszketéstől, nem kell tüsszögnöm és nem folyik az orrom, ráadásul nem kell megszakadni a súrolásban. Szóval ez győzött meg. Szeretem magunkat annyira, hogy inkább az OG Crystal Clean tisztítószereket választom, ha már a takarítás az életünk része. ÍGY VALÓBAN MINDEN RAGYOG A TISZTASÁGTÓL.

https://www.facebook.com/ogcrystalclean.eniko.sivak

http://webshop.oberonlife.com/my-account/

Még szintén kedvelheted...

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

15 + egy =