Várok Rád

Ezek a Képek azok, akik türelmesen VÁRNAK RÁD,HOGY MEGSZÉPÍTSÉK AZ ÉLETEDET!

 • hogy meg lásd valamelyikőjükben önmagad
 • vagy valaki mást, aki kedves neked
 • akinek igénye  van egy „szellemi vezetőre”
 • akinek örömöt akarsz szerezni
 • aki a rajz segítsége által szeretné megváltoztatni az életét

E-mail: enikosivak@gmail.com
Tel.: +36307244443

4 thoughts on “Várok Rád

 1. Sipos Juli

  Kedves Enikő,
  Kálazi Ági reiki mesterem, tanítóm révén jutottam el a honlapodig. A legutóbbi táborunk záróeseménye volt, hogy a Fény tarot lapjaid közül húztunk. Az természetes, hogy mindannyian jól “belehúztunk”, de a képek nagyon megragadtak. Kérdésem, hogy egy csomag ilyen kártyát lehetne-e venni? És ha igen: hol, hogyan?
  Szeretettel kívánok gyönyörű napokat
  Juli

 2. Sivák Enikő Post author

  Drága Júlia,nagyon örülök,hogy meg találtál.Külön Öröm számomra,hogy hasznosak a kártyáim, és,hogy meg tetszettek Neked. Nagyon egyszerűen meg lehet szerezni…Nálam kaphatók.

 3. Szalai Klára

  Kedves Enikő! Most bukkantam rá a grafikáira és a csodálatosan szép kártyákra. Anyagi gondjaim vannak-ami sokban köszönhető saját magamnak. Nem tudtam a férjemnek sem, a gyerekeimnek sem igazán nemet mondani. Itt valamit nagyon elrontottam. Igyekszem mindent megtenni, hogy rendbe tegyem a dolgokat. Amikor ismertetem a gondokat, meghallgatják és úgyanúgy mondják a kívánság listáikat,mostmár nem magyarázkom,hogy miért nem-egyszerűen figyelmen kívül hagyom. Hivatalos helyről nagyösszegetvárnék,ami teljesen rendbe tenné az anyagi oldalt,de valahol elakadt. a Csillag és Bolond kártyákat húztam,de megmondom őszintén,nem igazán értem őket. Megköszönném,ha segítene.Tisztelettel: Szalai Klára

 4. Sivák Enikő Post author

  Kedves Klára Megtisztelsz a bizalmaddal,hogy feltártad a gondjaidat.A te helyzetedet nem valószínű,hogy 2 kártya meg fogja oldani.Egy terápia keretén pontosan meg tudom mondani,miért és hogyan akadt el a dolog,és természetesen orvosoljuk is a problémát.Hívj fel.a telefon számom 0630/7244443.CSAk egy kis türelmet kérek,mert nem mindig tudom felvenni a telefont.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük